Tutaj prosimy o pomoc i pomagamy:
w wypełnianiu ankiet, petycji;
w pracach magisterskich, naukowych (nie zapominamy o pełnym tytule i nazwisku promotora)
oraz w tworzeniu poradników itp.
Hej! Jestem studentką pielęgniarstwa, piszę pracę magisterską na temat zaburzeń nastroju wśród pacjentów z nieswoistymi chorobami zapalnymi jelit i bardzo liczę na Waszą pomoc. Proszę i zachęcam do wypełnienia ankiety oraz kwestionariusza depresji. Badania są anonimowe. Zależy mi na szczerych odpowiedziach, aby wyniki badań były jak najbardziej wiarygodne. Jeśli ktoś z Was będzie zainteresowany wynikami chętnie je udostępnię.
Dziękuję osobom, które wypełniły ankietę i zachęcam do dalszego wypełniania. Im więcej osób wypełni ty badania będą bardziej wiarygodne. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! Kasia B.
Wredna Tubisu! Myślę, że to cenna uwaga, jednak już sporo badań przeprowadziłam i szkoda mi wyrzucać je do kosza. Na pewno jeśli jeszcze będę miała możliwość wezmę to pod uwagę, a nie ukrywam, że temat ten bardzo mnie interesuję i chciałabym zrobić coś, żeby lekarze zwracali uwagę nie tylko na stronę fizyczną, ale również psychiczną pacjenta.
Magdalene posłuchałam i nauczyłam się nowej rzeczy! Dziękuję
Wydaje mi się, że Becka powinno się doprecyzować, określić czas występowania tych objawów. Nie wiemy, czy mówimy o ostatnim miesiącu, roku czy może całym okresie chorowania