Portal www.termedia.pl udostępnia artykuły Przeglądu Gastroenterologicznego.
Jest tam tego torchę, czasem mniej lub bardziej przydatne, ale myślę, że warto zajrzeć. Wystarczy się zalogować.
Przykładowy link:
http://www.termedia.pl/Czasopismo/Przeg ... mer-3-2009
Artykuły z Przeglądu Gastroenterologicznego
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Ania406
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
- województwo: mazowieckie
Artykuły z Przeglądu Gastroenterologicznego
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2010, 11:30 przez Ania406, łącznie zmieniany 2 razy.
Care for life and physical health, with due regard for the needs of others and the common good, is concomitant with respect for human dignity.
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: -- poza Polską --
Re: Artykuły z Przeglądu Gastroenterologicznego
Dziekujemy, to bardzo przydatna lektura
Lepiej samemu zajrzec na ich strone, Mamcia jest przeciwna wklejaniu ich na forum
Lepiej samemu zajrzec na ich strone, Mamcia jest przeciwna wklejaniu ich na forum
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2010, 15:30 przez genus, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto przynajmniej wkleić jakieś tytuły lub ciekawe fragmenty
może czegoś sie dowiemy istotnego

-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- Kontakt:
Bo to jest niezgodne z prawem. proszę zrobić skrót opracowanie z podaniem źródła.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- Ania406
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
Na stronę można wejść bez zalogowania, otworzyć sobie zakładkę "Przegląd Gastroenterologiczny" i spokojnie przeglądać co jest w numerze aktualnym, jak i archiwalnych. Do pełnej wersji arytkułów dostęp jest po zalogowaniu, które nic nie kosztuje.
Podałam informację gdzie znaleźć - przeglądać i oceniać czy warto można już samemu
Dopiero teraz zauważyłąm, ze źle podałam linki, ponieważ kopiowałam je będąc zalogowaną i Wam się nie otwierają prawidłowo - za co przepraszam. Spróbuję tak:
Podałam informację gdzie znaleźć - przeglądać i oceniać czy warto można już samemu

Dopiero teraz zauważyłąm, ze źle podałam linki, ponieważ kopiowałam je będąc zalogowaną i Wam się nie otwierają prawidłowo - za co przepraszam. Spróbuję tak:
Care for life and physical health, with due regard for the needs of others and the common good, is concomitant with respect for human dignity.
Najbardziej nie lubię jak w takich artykułach piszą, że konieczne są dalsze badania i tak naprawdę nic nowego z tego nie wynika. Poza tym dziękuje za informację o artykule