Hej
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- qwertq
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Hej
Witam wszystkich tutaj zebranych. Mam na imię Paweł.
Dość późno znalazłem to forum... choruje od 4 lat, a raczej rozpoznano u mnie Leśniowskiego-Crohna 4 lata temu... objawy miałem dużo wcześniej.
Po ostrym zaostrzeniu rozpoznano chorobę i miałem operacje. Po zabiegu wróciłem do normalnego życia, z tą różnicą, że co jakiś czas odwiedzam lekarza i biorę leki.
Ogólnie ciężko mi powiedzieć samemu dlaczego zdecydowałem się tutaj napisać... chyba mam nadzieję, że poznam tutaj kogoś albo dowiem się czegoś ciekawego... w tym roku pisałem mature... został mi tylko ustny z anglika, także można się domyśleć, że mam 19 lat;]
Pozdrawiam
Dość późno znalazłem to forum... choruje od 4 lat, a raczej rozpoznano u mnie Leśniowskiego-Crohna 4 lata temu... objawy miałem dużo wcześniej.
Po ostrym zaostrzeniu rozpoznano chorobę i miałem operacje. Po zabiegu wróciłem do normalnego życia, z tą różnicą, że co jakiś czas odwiedzam lekarza i biorę leki.
Ogólnie ciężko mi powiedzieć samemu dlaczego zdecydowałem się tutaj napisać... chyba mam nadzieję, że poznam tutaj kogoś albo dowiem się czegoś ciekawego... w tym roku pisałem mature... został mi tylko ustny z anglika, także można się domyśleć, że mam 19 lat;]
Pozdrawiam
- CzarnaMamba
- Doświadczony ❃
- Choroba: nie ustalono
- województwo: dolnośląskie
Re: Hej
Witam i popieram wypowiedz Black65black65 pisze:Witaj na pewno znajdziesz tu dużo ciekawych rzeczy i poznasz fajnych ludzi.

-
- Weteran ✿
- Choroba: CD
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Cześć 

Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka
- biedronka24
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
- województwo: podlaskie
Cześć 

Salofalk 500 2 x 3 tabl., Contracid 40 mg, Telfexo 180, Cortare 250, Oxodil, Ventolin.