Dostałem ładny długopis, ale mi żona zabrała

Aaa i dzięki ekipie śląskiej za wspólny obiad i za to drugie

Do zobaczenia następnym razem

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
u mnie kłótnie były o ten długopis;DCarl pisze:Dostałem ładny długopis, ale mi żona zabrała
tak jakbyś chciała zabrać ten kwartalnik zupełnie przez nikogo niezauważonamartita pisze:a ja wyszłam na jednej nawet nie chce pisać jakbrak słów
O! I tu Ci przyznam racjeSzybkielvis1981 pisze:szkoda że nie przeniosła się do jakiegoś pubu
Nie widzę przeciwwskazań, powiem więcej, jest to mocno pożądanepawelhks pisze:22 stycznia nastepny meeting - moze byc z finalem w pubie!
Wiem, wiem. Może za ostro moja wypowiedź zabrzmiała. Zawsze tak jest, że na sali jedni będą chcieli szczegółów, drudzy dopiero wchodzą w temat i zawsze trzeba wypracować kompromis. Poza tym przyznałem się, że mam zadrę z przeszłości względem pani doktor ....magdalene pisze:mnie się jedna osoba (chora) pytała, co znaczy skrót CD, inna pytała o rozróżnienie dokładnie pomiędzy nieswoistym zapaleniem jelita, a wrzodziejącym zapaleniem jelita. To co dla Ciebie jest banalne, nie musi być banalne dla innych.
To raczej żarcik był magdalene, w kontekście wykładu dietetycznego (na którym właśnie odradzano orzechy, pestkowe owoce i warzywa - np. winogrona, które były na kanapkach itp.) Ach znowu wychodzę na gbura, który tylko narzekamagdalene pisze:Kanapki łamały zalecenia dietetyczne? Przecież tam była wędlina, sery, łosoś, oliwki, jakieś pasty, trochę zielonego i chyba tyle. Bodajże na jednych były orzechy.