....hmmm...smie przypuszczac,ze mogla by sie jakas znalezc ... nie tylko kacykmagdalene pisze:Na tej, którą miałam na myśli, nie ma niesympatycznych chorób....

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
....hmmm...smie przypuszczac,ze mogla by sie jakas znalezc ... nie tylko kacykmagdalene pisze:Na tej, którą miałam na myśli, nie ma niesympatycznych chorób....
Dla mnie jak najbardziej... tak,tak....brzmi zachecajaco ...
Oj aniu zle mnie zrozumialas..Nie oburzaj sie tak..Jesli Twoja propozycja nie wypali zaczne szukac i to wszystko..Bez sensu zebym ja teraz tego szukala jesli juz mamy "pewna" sprawe przynajmnije jesli chodzi o stan noclegu..-Ania- pisze:ktoś inny? chodzi o mnie?
nie zabrał - tylko zaproponował
i jesli sie ktoś wciął, to ja w ten wątek a nie Ty
Chyba żartujesz jakby każdy przywiózłby swoich znajomych to byłoby zbyt wiele osób. A ja od znajomych nie jestem uzależniona i mogę bez nich wytrzymać. Napisałam to dlatego, że kiedyś moja klasa z liceum chciała zorganizować wspólnego wspomnieniowego sylwestra i w efekcie zdecydowało się chyba tylko 5 osób no i sylwester się nie odbył.kasia88 pisze:zresztą nigdzie nie jest napisane, że na zlocik nie możesz zabrać swojej rodziny czy przyjaciół