19 maja 2012 IMPREZA z okazji Światowego Dnia NZJ WARSZAWA
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- antonip721
- Debiutant ✽
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Re: 19 maja 2012 IMPREZA z okazji Światowego Dnia NZJ WARSZAWA
Dopiero zaczynam na forum i z całym tematem jelitek, ale chętnie pomogę w przygotowaniach. Tylko czekam na rozkazy 

- Baby
- Moderator
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
- województwo: mazowieckie
antonip721 pisze:Dopiero zaczynam na forum i z całym tematem jelitek, ale chętnie pomogę w przygotowaniach. Tylko czekam na rozkazy
Tak jest

Dziękuje Was wszystkim.
,,Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie." Gandhi
,,Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi - zrób sobie z nich tratwę."
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU u rodzica
- województwo: pomorskie
Baby, trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie:)
- Baby
- Moderator
Dziękujemy za wsparciemar pisze:Baby, trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie:)

-
- Debiutant ✽
- Choroba: osoba zainteresowana
- województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
dziekuje za zaproszenie baby ; )
Chcialem ci z gory podziekowac za zaproszenie baby ; ) jednak to troche koliduje z zale.planowanymi wakacjami.Ale moze sie uda wpasc chociaz na chwile..no ale obiecac nie moge
baby jesli bedziesz zainteresowana moge zaproponowac ci reklame w formie banera tej imprezy na moim forum. Jesli bedziesz zainteresowana napisz na gg 8707285.
Rafal.
www.nasze-choroby.eu
PS reklama oczywiscie free ; )

Rafal.
www.nasze-choroby.eu
PS reklama oczywiscie free ; )
- Baby
- Moderator
Super! Bardzo Ci dziękuje za odzew. Na pewno się skontaktujeChcialem ci z gory podziekowac za zaproszenie baby ; ) jednak to troche koliduje z zale.planowanymi wakacjami.Ale moze sie uda wpasc chociaz na chwile..no ale obiecac nie mogebaby jesli bedziesz zainteresowana moge zaproponowac ci reklame w formie banera tej imprezy na moim forum. Jesli bedziesz zainteresowana napisz na gg 8707285.
Rafal.

-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- Kontakt:
Witajcie,
dwie szybkie myśli w rekcji na maila z informacją o inicjatywie, który otrzymałem od Baby:
1. nie wiem, czy konkurs na najlepszy papier toaletowy jest miarodajny; natomiast myślę, że NZJ-owcy mają niezłą znajomość tego rynku i można by też po prostu na forum zrobić plebiscyt/ankietę/głosowanie na najlepszy "model" papieru. Ja np. namierzyłem w ostatnich miesiącach taki, który mi bardzo przypasował, ale to było na zasadzie świadomego rozglądania się po sklepie i patrzenia na towar, a nie macania po omacku.
Wiadomo.. konkurs w ustalonej formie się odbędzie, natomiast.. taki plebiscyt i tak proponuję niezależnie zrobić na forum, założyć po prostu odrębny wątek w odpowiednim dziale i tyle. Niech ludzie głosują i piszą, jaki papier jest ich faworytem.
2. Myśleliście już o tym, by zrobić stronę tego wydarzenia (Dnia NZJ) na Facebooku? Założyć to po prostu jako "wydarzenie" (każdy, kto udziela się na Fejsie, wie o co chodzi). Dzisiaj to w końcu popularny sposób rozpowszechniania informacji o takiej czy innej akcji.
[OT: A tak w ogóle, to chyba nie zaszkodziłoby w ogóle zrobić na Fejsie stronę Stowarzyszenia - tzw. fanpage. ]
No, to takie moje szybkie myśli.
Pozdrawiam
Adam
dwie szybkie myśli w rekcji na maila z informacją o inicjatywie, który otrzymałem od Baby:
1. nie wiem, czy konkurs na najlepszy papier toaletowy jest miarodajny; natomiast myślę, że NZJ-owcy mają niezłą znajomość tego rynku i można by też po prostu na forum zrobić plebiscyt/ankietę/głosowanie na najlepszy "model" papieru. Ja np. namierzyłem w ostatnich miesiącach taki, który mi bardzo przypasował, ale to było na zasadzie świadomego rozglądania się po sklepie i patrzenia na towar, a nie macania po omacku.

Wiadomo.. konkurs w ustalonej formie się odbędzie, natomiast.. taki plebiscyt i tak proponuję niezależnie zrobić na forum, założyć po prostu odrębny wątek w odpowiednim dziale i tyle. Niech ludzie głosują i piszą, jaki papier jest ich faworytem.

2. Myśleliście już o tym, by zrobić stronę tego wydarzenia (Dnia NZJ) na Facebooku? Założyć to po prostu jako "wydarzenie" (każdy, kto udziela się na Fejsie, wie o co chodzi). Dzisiaj to w końcu popularny sposób rozpowszechniania informacji o takiej czy innej akcji.
[OT: A tak w ogóle, to chyba nie zaszkodziłoby w ogóle zrobić na Fejsie stronę Stowarzyszenia - tzw. fanpage. ]
No, to takie moje szybkie myśli.

Pozdrawiam
Adam
- Baby
- Moderator
Obiecuje wydarzenie będzie
Popracuje nad nim w weekend
Na razie jestem pod wrażeniem odzewu, liczby chętnych do pomocy i deklarujących sie że przybędą. Oczywiście tak jak mówiłam obiecuje zorganizować spotkanie w tak licznym gronie bez papieru toaletowego 
Wszystkie uwagi są cenne będą przedyskutowane. Jak macie jakieś pomysły co by tu zrobić aby uatrakcyjnić imprezę piszcie. Bitwa na papier będzie i konkurs także bo już poszły ulotki i plakaty więc wycofać się nie możemy - mają sowich zwolenników. Pamiętajcie że prócz tego będzie sporo innych atrakcji.

Wszystkie uwagi są cenne będą przedyskutowane. Jak macie jakieś pomysły co by tu zrobić aby uatrakcyjnić imprezę piszcie. Bitwa na papier będzie i konkurs także bo już poszły ulotki i plakaty więc wycofać się nie możemy - mają sowich zwolenników. Pamiętajcie że prócz tego będzie sporo innych atrakcji.
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
O, dziękuję.justam pisze:https://www.facebook.com/TowarzystwoJelita_Adamo_ pisze:[OT: A tak w ogóle, to chyba nie zaszkodziłoby w ogóle zrobić na Fejsie stronę Stowarzyszenia - tzw. fanpage. ]
_Adamo_ strona towarzystwa istnieje, jak tą stronę miałeś na myśli
A wydarzenie jak najbardziej można dodać

- Baby
- Moderator
Tak jak chcieliście wydarzenie na FB już mamy
Udostępniajcie, zapraszajcie znajomych!
https://www.facebook.com/events/2554222 ... ent_invite
[ Dodano: 26-02-2012 ]
UWAGA!!! Szukamy fotografów, kamerzystów, montażystów, kontaktów do mediów, sponsorów i podwykonawców. Jeśli ktoś z Was może nam pomóc proszę o kontakt.

https://www.facebook.com/events/2554222 ... ent_invite
[ Dodano: 26-02-2012 ]
UWAGA!!! Szukamy fotografów, kamerzystów, montażystów, kontaktów do mediów, sponsorów i podwykonawców. Jeśli ktoś z Was może nam pomóc proszę o kontakt.
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
Otóż to.Zenobius pisze:Mozna by zaprosic przedstawiciela producenta firmy, ktora wygra i wreczyc im jakas nagrode/dyplom/cos za pierwsze miejsce

I cieszę się z tego pozytywnego odzewu.

Pozdrawiam
- Baby
- Moderator
Ja też jestem za. Zbieram propozycje i opracujemy wspólnie szczegóły. Jak myślicie co moglibyśmy im wręczyć jako nagrodę?
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Nie wiem czy myślicie o czymś "poważnym" czy z "jajem"... Jeśli z jajem to pierwsze co mi się nasuwa to - szczotka klozetowa jako berło dla króla papieru toaletowegoBaby pisze:Jak myślicie co moglibyśmy im wręczyć jako nagrodę?

Konkurs można podzielić na kilka kategorii. I tu pomyślałam o środkach czystości, kostkach zapachowych, odświeżaczach powietrza itp.- tutaj też możnaby wyłonić laureatów. Wszak czystość też ma dla nas niemałe znaczenie.
- tom-as
- Ekspert ✿✿
- województwo: śląskie
dla najdelikatniejszego papieru oczywiście nagrodę w postaci papieru ściernego jakoś przyczepionego do dyplomu (czy cokolwiek 'zbudowane' na bazie wlasnie sciernego). trochę przewrotnie ale myślę, że to by było ok 

-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- Kontakt:
Możemy zrobić i jedno i drugie. Nagrodą, która od dawna kolebie się w mojej głowie jest złota, srebrna i brązowa deska klozetowa. Można również pomyśleć o śmiesznych miniaturowych kibelkach. Dyplom i ogłoszenie wyników na forum - notka do mediów obowiązkowo.
Konkurs z zawiązanymi oczami może dotyczyć np pieszej piątki z głosowania na forum.
Problem tylko w tym, że lista może być długa. Czy osoba zgłaszająca ma pisać jakieś uzasadnienie??
Kto to pozbiera i zrobi listę do glosowania. Musimy ustalić terminy.
To takie luźne sugestie.
Konkurs z zawiązanymi oczami może dotyczyć np pieszej piątki z głosowania na forum.
Problem tylko w tym, że lista może być długa. Czy osoba zgłaszająca ma pisać jakieś uzasadnienie??
Kto to pozbiera i zrobi listę do glosowania. Musimy ustalić terminy.
To takie luźne sugestie.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.