Warszawa + okolice ( i nie tylko ;) )
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: Warszawa + okolice ( i nie tylko ;) )
04.03.2010r spotykamy się na Trojdena na wykładzie, walnym oddziału, a potem wedle życzeń i potrzeb.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- Marekk
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
Ja jestem jak najbardziej za, ostatnio miałem bardzo niespodziewany pobyt poza warszawą i nie dałem rady wrócić
ale mam nadzieję, że tym razem już nic mnie nie powstrzyma, szczególnie że nie powinno mieć co 

Jakby nie patrzyć to jest bardzo dobry pomysł bo i tak będziemy zebranie w jednym miejscu więc będzie można gdzieś potem wyskoczyć, co z tego że to czwartekMamcia pisze:04.03.2010r spotykamy się na Trojdena na wykładzie, walnym oddziału, a potem wedle życzeń i potrzeb.

-
- Debiutant ✽
Hmmm może i ja się skuszę, piątek wolny 

Crohn zdiagnozowany ok pół roku temu ale... pojawiły się wątpliwości czy diagnoza była właściwa <lol>
- Ania406
- Doświadczony ❃
No i byłoby fajnie, tylko że mam cholerną superwizję w pracy...04.03.2010r spotykamy się na Trojdena na wykładzie, walnym oddziału, a potem wedle życzeń i potrzeb.
Care for life and physical health, with due regard for the needs of others and the common good, is concomitant with respect for human dignity.
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- Kontakt:
Powinno być w nasze spotkania. Wykład dotyczy bardzo ważnego tematu - szczepienia u chorych na NZJ
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Weteran ✿
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Agu pisze:A co to za wykład??:)
i jest tu viewtopic.php?t=9040Mamcia pisze:Powinno być w nasze spotkania
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam!ja może nie bardzo w temacie ale mam ogromną prożbe do przyjacieli z Warszawy może ktoś wie gdzie można wynająć tanio pokój dla matki z niepełnosprawnym synem na jedną noc tj z 26/27 jedziemy ze Śląska do CENTRUM ZDROWIA DZIECKA w Międzylesiu.Jesteśmy uczciwi.Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za okazaną pomoc
- maggie0278
- Mistrzunio ❃❃❃
- Choroba: CU u rodzica
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
obok CZD jest hotel " Patron" dla matek,pokoje są kilku osobowe z łazienką ( na pokoju mogą być np. 3 matki) aby dostać się na teren szpitala nie ma konieczności opuszczania hotelu, można po prostu przejść łącznikiem z hotelu na teren szpitala.
Doba hotelowa zaczyna się o 16.00 i trwa do godż. 15.00 następnego dnia.
W hotelu znajduje się też restauracja "Golden Pub", oferująca śniadania i obiady.
Podaję namiary telefoniczne :
recepcja hotelu, czynna całą dobę : (022) 815-24-51
działa rezerwacji : (0-22) 815-72-26 w godż.7.30-15.30
strona internetowa też jest : www.patron.waw.pl
Można też popytać w portierni lub sklepie spożywczym vis a vie szpitala o jakieś namiary na kwaterę prywatną.
Międzylesie to zagłębie domków jednorodzinnych i ludzie podnajmują pokoje rodzicom.
Doba hotelowa zaczyna się o 16.00 i trwa do godż. 15.00 następnego dnia.
W hotelu znajduje się też restauracja "Golden Pub", oferująca śniadania i obiady.
Podaję namiary telefoniczne :
recepcja hotelu, czynna całą dobę : (022) 815-24-51
działa rezerwacji : (0-22) 815-72-26 w godż.7.30-15.30
strona internetowa też jest : www.patron.waw.pl
Można też popytać w portierni lub sklepie spożywczym vis a vie szpitala o jakieś namiary na kwaterę prywatną.
Międzylesie to zagłębie domków jednorodzinnych i ludzie podnajmują pokoje rodzicom.
Aktualnie : Pentasa 1x2gr, Imuran obniżono do 50mg z uwagi na podwyższony poziom thioguaniny, Biopron 9 2x1, Omega-3, Calperos+Vit.D3
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły
Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji
Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły

Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji

Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)