Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
No ba, jak impreza to na całegoNatuśka pisze: jak na Pomorzu impreza jest to zanim napiszą na Forum to muszą dojść do siebie
Dokładnie i to bardzo cieszy, oby tak dalej...kasinp pisze: J-elita Pomorskie IMHO rośnie w siłę.
Zasłużyłeś na taki fajny bordowy, a co tam... nawet niebieski...hahadeth pisze:chodzi o to, że były tam takie fajne bordowe długopisy
a można byłodeth pisze:a ja dopiero w domu załapałem, ze można było sobie je brac
żebym wiedział to wcześniej, zataszczyłbym do domu nawetita71 pisze:Zasłużyłeś na taki fajny bordowy, a co tam... nawet niebieski...haha
następnym razem biore projektorGottii pisze:deth, wszystko było do wzięcia![]()
Gottii, nie wymieniłeś kawy...Gottii pisze: mogłeś se wziąć długopis, opaskę poradniki probiotyki koszulki kwartniki kredki bloki balony smycze kalendarze ulotki .... a nawet o nowe kontakty poprosic bo mieliśmy nowych gości
Gottii pisze: mogłeś se wziąć długopis, opaskę poradniki probiotyki koszulki kwartniki kredki bloki balony smycze kalendarze ulotki .... a nawet o nowe kontakty poproic bo mieliśmy nowych gości![]()
brawo dla naszych dziewczyn za todeth pisze: bo robicie kawał fajnej robotyza nas, dla nas i tez troche dzieki nam
- a mnie tak mało było. No ale postaram się juz nie zawieźć. Dzięku, że jesteście
![]()
electronic deathdeth pisze:Natuśka, była i kawa i herbaty 3 rodzaje i smietanka do kawy i coś słodkiegojak tu wpadniesz, i wrzucisz mi do kieszeni złotówke, bede Twoim automatem
A co oferujesz za złotówke?deth pisze: Natuśka, jak tu wpadniesz, i wrzucisz mi do kieszeni złotówke, bede Twoim automatem
jak tu nie lubić foczek...Gottii pisze:brawo dla naszych dziewczyn za to