Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
No to co z ciebie za matka, powinnaś leczyć syna. Współczuje, biedne dziecko.monika1985 pisze:Puki co, nie mam stwierdzonej choroby, więc nie przejmuję się tym zbytnio. A ty jesteś jak mój syn ( 5 lat) . To brzuszek, to główka, to nóżka . No zwariować można.
No i to by się nawet zgadzało. Przeziębona byłam i brałam duzo witaminy C, bo mi pomaga na infekcje._Ray_ pisze:Wyniki fałszywie ujemne mogą być spowodowane zażywaniem dużych dawek witaminy C
i o tym mówiła Gastro mojej sąsiadce._Ray_ pisze:badaniem pojedynczych próbek kału, zamiast kilku próbek z kolejnych dni
ty zamknąć tematu nie możesz, może to zobić jedynie moderator.monika1985 pisze:Zamykam temat (Jeżeli można)
Chyba raczej chodzi o skończenie tematu.monika1985 pisze:Zamykam temat (Jeżeli można)
Tomek...skończ. Proponuje hipochondria.pl
A te testy są miarodajne, bo ja Ci powiem że trochę jestem uprzedzona do nich. Lekarz mi robił taki test na helicobacter no i wyszło, że nie ma, a jakoś za tydzień w gastroskopii wyszło że jest stan zapalny żołądka i helicobacter szaleje.kalka_96 pisze:A żeby nie robić OT za tydzień mam sobie sama zrobić test na krew w kale, kupiłam w aptece, pewnie wyjdzie dodatnia bo krew jest widoczna czasami u mnie
a to czemu?kalka_96 pisze:immunosupresja nie dla mnie.
krew w środku, to tak jak u mniekalka_96 pisze:pod koniec jakby zmieszane trochę z krwią