Zaskakujący przypadek!
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- leila
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: zachodniopomorskie
Re: Zaskakujący przypadek!
mi tez nie robili ,ale jak ktos ma partnera to powinien sprawdzac przed operacja takie rzeczy 

-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Mowę odbiera,niesamowite, dużo zdrowia dla Was 

- szczesciara
- Początkujący ✽✽
- Choroba: polipowatość rodzinna
- województwo: podlaskie
no może w sumie mogliby robić betę hcg i wszystko jasne...leila pisze:mi tez nie robili ,ale jak ktos ma partnera to powinien sprawdzac przed operacja takie rzeczy
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
Postanowiłam tutaj powrócić 
A więc 17 września przyszedł na świat Borys, Juliusz
, ciąża donoszona, poród w 40tyg
, waga 3080 i 10 pkt!;)
Cesarka przebiegła bez problemowo, operacje wykonywał Prof. Szymanowski- bardzo mu dziękujemy
, za opiekę także, wspaniały specjalista z Kliniki na ul. Polnej w Poznaniu.
Oczywiście nie obyło się bez zapalenia piersi, guzków, ściągania pokarmu- którym niestety nie mogłam karmić- mały jadł z piersi zaledwie 3 dni
ubolewam nad tym faktem, ale przez wypadające jelitko, odpadające płytki nie dałam rady.
Poza tym synek czuje się dobrze, rośnie jak na drożdżach i niech mi ktoś powie, ze to nie prawdziwy CUD
Na operację schowania stomii czekam do stycznia, i oby to zakończyło mój szalony rok
bo sądzę, że póki co dość mam szpitalnych wrażeń.
W wakacje zaliczyłam niestety dwie wizyty w szpitalu- jelito wypadlo tak mocno, że nie mogłam sama go odprowadzić.Po porodzie wylądowałam jeszcze w szpitalu z niedrożnością jelit, i mało brakowało wylądowałabym na stole.
Aktualnie jelitko co jakiś czas wychodzi, ale cóż muszę się z tym liczyć.
Dlatego na zakończenie
napiszę co mnie nie zabije, to mnie wzmocni
Pozdrawiam wszystkich czytających ten pościk
buziaki

A więc 17 września przyszedł na świat Borys, Juliusz

Cesarka przebiegła bez problemowo, operacje wykonywał Prof. Szymanowski- bardzo mu dziękujemy

Oczywiście nie obyło się bez zapalenia piersi, guzków, ściągania pokarmu- którym niestety nie mogłam karmić- mały jadł z piersi zaledwie 3 dni

Poza tym synek czuje się dobrze, rośnie jak na drożdżach i niech mi ktoś powie, ze to nie prawdziwy CUD

Na operację schowania stomii czekam do stycznia, i oby to zakończyło mój szalony rok

W wakacje zaliczyłam niestety dwie wizyty w szpitalu- jelito wypadlo tak mocno, że nie mogłam sama go odprowadzić.Po porodzie wylądowałam jeszcze w szpitalu z niedrożnością jelit, i mało brakowało wylądowałabym na stole.
Aktualnie jelitko co jakiś czas wychodzi, ale cóż muszę się z tym liczyć.
Dlatego na zakończenie

Pozdrawiam wszystkich czytających ten pościk

Gabi
-
- Weteran ✿
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
no to wspaniale, dużo zdrówka dla silnego malca ![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
agnieszka, jesteś WIELKA
Ściskam Ciebie i maluszka...odebrało mi mowę - tyle cierpienia i strachu, a teraz wszystko idzie ku lepszemu. To napawa optymizmem i wiarą.

- Ania16
- Początkujący ✽✽
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
i mi to rowniez dodaje otuchy:) duzo szczescia i radosci i zdrowia przede wszystkim:)
- funia
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Przede wszystkim GRATULACJE!!!
ja też jestem z Poznania i znam akurat te szpitale i lekarzy, o których piszesz.
U mnei przypadek był trochę odwrotny- miałam mieć operację na Szwajcarskiej, ale okazało się, że jestem w ciązy. ZOstała więc odwleczona (i jakos juz 2 lata chodzę i nie narzekam na jelita)
Natomiast pof Szymanowski był moim ginekologiem i odradzał mi z zcałego serca cesarkę. Mimo zalecen gastro. Stwierdzil tez, ze jego siostra czy tam ktos inny z rodziny silami nautry 3 dzieci urodzila i luzik, ja tez dam radę. Takze ze zdziwieniem przeczytalam, ze Tobie on wlasnie cesarkę robil!
Ja w koncu innego ginekologa odwiedzilam i mialam planowaną cesarkę, co bylo dla mnie wielką uglą:)
ja też jestem z Poznania i znam akurat te szpitale i lekarzy, o których piszesz.
U mnei przypadek był trochę odwrotny- miałam mieć operację na Szwajcarskiej, ale okazało się, że jestem w ciązy. ZOstała więc odwleczona (i jakos juz 2 lata chodzę i nie narzekam na jelita)
Natomiast pof Szymanowski był moim ginekologiem i odradzał mi z zcałego serca cesarkę. Mimo zalecen gastro. Stwierdzil tez, ze jego siostra czy tam ktos inny z rodziny silami nautry 3 dzieci urodzila i luzik, ja tez dam radę. Takze ze zdziwieniem przeczytalam, ze Tobie on wlasnie cesarkę robil!
Ja w koncu innego ginekologa odwiedzilam i mialam planowaną cesarkę, co bylo dla mnie wielką uglą:)
- Delfinkowa
- Debiutant ✽
- województwo: wielkopolskie
Agnieszka brawo! i powodzenia Wam życzę!:)
:::: co mnie nie zabije- to mnie wzmocni :::: podobno....