Magdalene, dzieki za namiary na aptekę, choć faktycznie to chyba ten sam skład co bobotic a on przynajmniej na razie nie pomaga. Ulka 1986, co to za płyn z papaweryny, można go kupić w aptece? Mała płacze po jedzeniu a często juz w trakcie pręży się i popłakuje:( Gdy już śpi też ją brzuszek męczy, podkula nóżki, to ją często wybudza, jak twardo zasnie to podanie smoczka wystarczy ale ile się trzeba nanosić, nabujać a czasem nasuszyć

żeby tak dobrze zasnęła...Własnie ta suszarka najszybciej ją uspokaja, więc jest już podłączona na stałe koło łóżeczka i czasem 3-4 rano a ja "suszę" dzidzię

(choć włosków jeszcze nie ma) Za to przybiera bardzo ładnie, ma duży apetyt, je szybko i łapczywie (w niecałe 3 tyg. przybrała 800gr), nawet lekarka zasugerowała, że może za często ją karmię i stąd to ulewanie. Faktycznie jak trochę ograniczyłam cyca to mniej ulewa. Kupki robi wzorcowe:) bez krwi, od kilku dni tylko 2-3 na dobę bo wcześniej dużo częściej. Na diecie już jestem, tym bardziej, że i moje jelita zaczynają coś wariować, przelewanie i wzdęcia nie wróżą nic dobrego:(