badanie miałam (samo przebiegło ok, lekarz ne zaglądał głeboko, mała sobie przed i po wesoło fikała w brzuszku). Moje styrane jelito wygląda jak z plakatu o wzjg

:'-(
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mała rzecz a cieszyHoradoopka pisze:podziele się z Wami mega newsem (takim- to tylko na tym forum) poraz pierwszy od początku kwietnia zrobiłam koopkę bez krwi! tak się zdziwiłam, ze patrzałam w klopik jak w obrazek
a najdziwniejsze, ze poranna kooopka była krwista, a popołudniowa 'normalna', nawet na papierze krwi nie było.. Moja doopka totalnie mnie zaskoczyła. fajne jakby to było jakąs zapowiedzią poprawy... ale sie nie nastawiam, bo jak rano znów bedzie tak jak zwykle to sie podłamię znów.
sorki za takie szczegóły..
Horadoopka pisze:podziele się z Wami mega newsem (takim- to tylko na tym forum) poraz pierwszy od początku kwietnia zrobiłam koopkę bez krwi! tak się zdziwiłam, ze patrzałam w klopik jak w obrazek
a najdziwniejsze, ze poranna kooopka była krwista, a popołudniowa 'normalna', nawet na papierze krwi nie było.. Moja doopka totalnie mnie zaskoczyła. fajne jakby to było jakąs zapowiedzią poprawy... ale sie nie nastawiam, bo jak rano znów bedzie tak jak zwykle to sie podłamię znów.
sorki za takie szczegóły..