Tak wszystko jest fajnie, a jak chce się do mamy przytulić to nie mozna bo śmierdzi jak nie wiem co z tatą to rozmawiam na odległośc bo też zajeżdża wywalczyłam zeby nie palił w domu ale niekiedy pali w kiblu albo w salonie....ugh mam wrazenie ze czasami nie dociera do niego nic co mówie. A mama nie pali ale capi cała papierosami <ciuchy mam na mysli>Sklonowany napisał/a:
Moze twoj Ojciec nie we jak wplywa bierne palenie na Ciebie i twoja chorobe, sprobuj z nim porozmawiac nawet kilka razy az do skutku ......
Ano, to prawda.
Ja tak mam z matkaniestety nie daje sie przescigac. Wywalczylem nie palenie w samochodzie
Koronny argument, to: To moj dom, nie ograniczaj mi swobody. Coz, z tak dennym argumentem dyskutowac sie juz nie da
Rzuć palenie (pety, kipy ) z Miśkiem !!!! :)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Re: Rzuć palenie (pety, kipy ) z Miśkiem !!!! :)
- kineczkaa
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
Taaaak jest bardzo nieodpowiedzialny bo mam 16 lat i przez cały czas od mojego urodzenia pali przy mnie...Sklonowany pisze:
Przykro mi to stwierdzic ale twoj Tato jest conajmniej nieodpowiedzialny .... dzieci nie powinny miec kontaktu z dymem bo bierne palenie tez zabijaa juz tym bardziej ty Kineczko przeciez jestes chora na CD.
Moze twoj Ojciec nie we jak wplywa bierne palenie na Ciebie i twoja chorobe, sprobuj z nim porozmawiac nawet kilka razy az do skutku ......
Albo daj mi adresjak bede przejezdzal to mu wytlumacze po swojemu

Ja juz nie chce nic mówić ostatnie specjalnie żartem powiedziałam ze u mnie w szkole straż miejska łapie palących uczniów a wystarczy ze przyjda do mnie do domu to się nawąchają a on sie od razu wydarł na mnie ze mam swój pokój... no sory ale czy mam cały czas siedziec w swoim pokoju i w ogole nie wychodzic? Jak juz wczesniej wspomniałam do kuchni wchodzi sie przez salon wiec co mam za kazdym razem czekac jak pokoj wywietrzeje? Nie, bo nawet nie zdąży bo on juz zapali następnego...
to jest walka z wiatrakami... nic sie nie da zrobic...
Było lato to jezdzil sobie na dzialke to w domu byl swierze powietrze ale teraz jak juz zimno to znowu sie zacznie... ah chyba sobie kupie jakas maske tlenową...

Mikrusiu to jest o wiele lepsze niż chmura dymu papierosowego...A mama nie pali ale capi cała papierosami <ciuchy mam na mysli>
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: wielkopolskie
Rzucać rzucać to palenie...na raka wszyscy pomrzemy...
- misiek1
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
< mija 2 tydzien > wszystkim niedowiarkom 

Martwisz się chorobą ? ale z Ciebie egoista, na tej samej ziemi umiera codziennie tysiące dzieci z głodu, to jest prawdziwa choroba.
Zaglądam tu raz na jakiś czas ale nie są to godziny ani dni a nawet tygodnie

Idziesz ku drodze sukcesu, po roku zrobimy ci wielka imprezeSklonowany pisze:< mija 2 tydzien > wszystkim niedowiarkom

- Ania16
- Początkujący ✽✽
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
to moze i ja sie pochwale;) rzucalam palenie od roku, ale jakos nie wychodzilo, a bo to sie kogos spotkalo a bo to do piwa;) ale nie pale juz od 8wrzesnia;) na razie nie mam ochoty;) chociaz jak ktos pali to kusi, no ale postanowilam;) i nie poddam sie:D
- goniusia
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
- województwo: dolnośląskie
Najarałam się strasznie z koleżanką spotkaną po roku.Zrobiłyśmy małą imprezkę i tak się napaliłam fajek że jeszcze dziś mi niedobrze a minął już prawie tydzień. 

- kineczkaa
- Początkujący ✽✽
- województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
Myślę że się po prostu przyzwyczajają do tego zapachu i po jakimś czasie mogą nawet nie wyczuwać że aż tak śmierdzą papierosami
A tym co nie palą bardzo to przeszkadza bo się nie stykają z tym jakże okropnym zapachem co pare minut

Myślę że się po prostu przyzwyczajają do tego zapachu i po jakimś czasie mogą nawet nie wyczuwać że aż tak śmierdzą papierosami

A tym co nie palą bardzo to przeszkadza bo się nie stykają z tym jakże okropnym zapachem co pare minut

- misiek1
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Juz miesiac i 13 dni
A mi Żabusiu strasznie smierdza pety, gdzie nie pojde i pala, zaraz czuje smrod na ciuchach. Tylko sie utwierdzam w tym ze nie warto, pozatym kipy drozeja
i dobrze xaxaxaxaxaxa 

A mi Żabusiu strasznie smierdza pety, gdzie nie pojde i pala, zaraz czuje smrod na ciuchach. Tylko sie utwierdzam w tym ze nie warto, pozatym kipy drozeja

Martwisz się chorobą ? ale z Ciebie egoista, na tej samej ziemi umiera codziennie tysiące dzieci z głodu, to jest prawdziwa choroba.

- kasia88
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Dzisiaj jest Światowy Dzień Rzucenia Palenia.
Sklonowany, a Ty dalej twardo przy swoim?
Sklonowany, a Ty dalej twardo przy swoim?
- misiek1
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Jak wyżejkasia88 pisze:Sklonowany, a Ty dalej twardo przy swoim?

Dawno zapomnialem juz o petach, kipach itd.
Od pewnego czasu zmagam się z innymi postanowieniami są dla mnie ważniejsze i trudniejsze.
"Leżące opadłe jabłko", nie będe tego komentował

Pozdrawiam i zachecam wszystkich "smierdziuchow" do rzucenia tego okropnego nałogu.

No właśnie wczoraj jak leciał program na TVP 1 to był obok tego loga przekreślony papieroskasia88 pisze:Dzisiaj jest Światowy Dzień Rzucenia Palenia.

Zdradzisz nam czym się zmagasz ?Michał_Z pisze:Od pewnego czasu zmagam się z innymi postanowieniami są dla mnie ważniejsze i trudniejsze.
Szacunek

![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
- misiek1
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Nie moge jeszcze ale kiedys napewnoMikrusia pisze:Zdradzisz nam czym się zmagasz ?
Dziekuje Mikrusiu, vice versaMikrusia pisze:Szacunek naprawdę Cię podziwiam

- czarnuch_86
- Początkujący ✽✽
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
jestem z wami rzucam to gowno bedzie ciezko ale mam nadzieje ze dam rade 
poprawiłam rażące orty - zacznij może korzystać z FF, który podkreśla wyrazy z błędami

poprawiłam rażące orty - zacznij może korzystać z FF, który podkreśla wyrazy z błędami
Ostatnio zmieniony 09 gru 2007, 21:29 przez czarnuch_86, łącznie zmieniany 2 razy.