Stary czy nowy?
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
też lubię, bardzo mnie rozczula. właściwie byle co potrafi mnie w tym serialu wzruszyć^m^ pisze:Moje absolutne numery jeden to:
1. Czysta krew
2. The Walking Dead
3. Gra o tron
4. Pingwiny z Madagaskaru
5. Cudowne lata - chyba nigdy mi się nie znudzi
Ja też lubię i szukam czegoś ciekawego. Zazwyczaj seriale oglądam w domu wieczorami/w nocy bo cierpię na bezsenność. Akurat tak są emitowane że wypada prawie codziennie jeden. Poza tym jeden sezon serialu się kończy i zaczynają emitować inny serial. Obecnie oglądam tylko 2 True Blood i Continuum.subzero pisze:lubię kostiumowe i/lub historyczne filmy
Spojrzyj, spojrzyj, jest na comagdalene pisze: Chociaż mam plan spojrzeć na Grę o tron, bo wszyscy bardzo zachwalają.
To tak ja jatola pisze:ja pracuję i włączam sobie w tle serial lub film
Co to za seriale? Gdzie lecą? Nie słyszałem o nich.Baby pisze:Obecnie oglądam tylko 2 True Blood i Continuum.
Hej! Dla wszystkich miłośników House i seriali medycznych wrzuciłem mały konkurs na forum o filmachbaby pisze:Codziennie oglądam powtórki Chirurgów i Ostrego dyżuru
sciagalam z neta z lektorem caluski sezonmartinez pisze:- House MD (czekam na ostatni sezon w polskiej tv, nie chcę oglądać w necie bo zależy mi żeby było dobre tłumaczenie),
ciemna era kosciola? no dobra przekonales mniemartinez pisze:- Rodzina Borgiów (ciemna era kościoła, zachęca do sięgnięcia po książkę żeby poczytać więcej o tych czasach),
To będziemy czytać razem! Jestem bliski skończenia pierwszego tomu i mogę stwierdzić, że film bardzo wiernie oddaje książkę. Polecam zarówno książkę jak i film.magdalene pisze:Wlasnie zakupilam dzis ksiazke, bo byla wyprzedazJak mnie przekona, wezme sie za film