I przejmujesz sie tym ? Mam nadzieje ze niekasinp pisze:Ja tez bym chetnie nie brala , bo w pracy zaczynaja sie pytac czy mam świnkę albo czy czasami mnie zeby nie bolą bo wyglądam jak chomik..

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
I przejmujesz sie tym ? Mam nadzieje ze niekasinp pisze:Ja tez bym chetnie nie brala , bo w pracy zaczynaja sie pytac czy mam świnkę albo czy czasami mnie zeby nie bolą bo wyglądam jak chomik..
Zejdzie..Wszystkim schodzi moze nie calkowicie bo przy sterydach tyje sie takze przez apetyt i co za nim idzie objadanie sie ale opuchlizna wywolana sterydami schodzikasinp pisze:bardziej przejmuje sie tym czy mi ta opuchlizna zejdzie
No w sumie jesli nie chcesz czuc sie lepiej to twoj wyborbo nie chcę przytyć
Tylko mi się wydawało, że jest lepiej, a tu wczoraj jak lekarz zbadał mój brzuch i pooglądał nogi i moje jakby afty w jamie ustnej stwierdził, że jest źle. Dlatego chcę się jeszcze prywatnie z jakimś lekarzem skonsultowaćPatryśka pisze:No w sumie jesli nie chcesz czuc sie lepiej to twoj wybor
czy ja wiem, nie sądze żeby aż tylu ludziom zależało żebym była zdrowa. A najgorsze to to, że komuś może przestać zależeć jak utyję.kasinp pisze:Edyta83, wez ten encorton i jedz madrze male lekkie posilki to nie przytyjesz ..ale lecz sie nie tylko tobie na tobie zalezy , nam tez i twoim bliskim , a jak tylu ludziom na tobie zalezy to trzeba brac to pod uwage..
To raczej bedzie oznaczalo ze w ogole temu komus nie zalezyA najgorsze to to, że komuś może przestać zależeć jak utyję.
Jeśli jest taki ktoś to czym prędzej kopnij Go w 4 literyEdyta83 pisze:czy ja wiem, nie sądze żeby aż tylu ludziom zależało żebym była zdrowa. A najgorsze to to, że komuś może przestać zależeć jak utyję.
Ja mialam rano i po poludniu...kasinp pisze:a dlaczego nie bierzesz calej dawki rano , podobno tylko rano mozna brac a wieczorkiem nie