Wcześniej Setlersy, Zoo Empire, Herosy, wszystkie części po kolei, ale najbardziej przypadła mi trójka

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tola pisze:aaa...i pogrywam od czasu do czasu w need for speed
Kurde, nie wie moze ktos przypadkiem jak wrzucic te gierke na pelny ekran bo teraz jakos wyswietla mi sie tylko na pol...magdalene pisze:Pozwoliłam sobie na coś takiego
ShoutBox 20-21 styczeń 2007 pisze:
[Wczoraj 23:32] magdalene: buhahahahahahahahha.... i tak najlepsza jest gra: kill the sheep http://osiedle.org/wstrzymywacz.swf moja ulubiona rozrywka
(...)
[Wczoraj 23:33] magdalene: ale nie mogę przejść 17poziomu
(...)
[Wczoraj 23:35] Feniks: biedne owieczki...
[Wczoraj 23:36] BogdanU: hehe beekowa gierka!
[Wczoraj 23:39] tola: tak 1001 wow dużo owieczek na tej stronce;) i tak sobie tutpają i tuptają;P
[Wczoraj 23:56] magdalene: spać dzieci (przeszłam 21 poziom :d)
(...)
[Dzisiaj 0:15] Zenobius: nono.. fajowa gierka, ale rozgryzlem algorytm..
[Dzisiaj 0:16] Zenobius: 21? pff..
[Dzisiaj 0:18] magdalene: co zorbiłeś?? zdraaadź....
[Dzisiaj 1:41] Zenobius: Kurde.. 38lvl.. prawie sie udalo wygrac.. :d
[Dzisiaj 2:17] Zenobius: 39
[Dzisiaj 7:56] Maciek: spać, zboczeńcy (buhahahahaha - przyp.redakcji)
[Dzisiaj 11:21] magdalene: 39??
(...)
[Dzisiaj 13:58] Zenobius: Dzis wygram ta gre..
(...)
[Dzisiaj 14:23] magdalene: łeeeee, Zeno chce zabić wszystkie owce
[Dzisiaj 15:05] magdalene: 34lvl
[Dzisiaj 15:12] Zenobius: Liczy sie strategia ustawiania wiezyczek, i dojscie do tej za 200gp :-]
[Dzisiaj 15:25] tola: strategia to podstawa Zeno
[Dzisiaj 15:54] magdalene: ja sobie zrobiłam najwyżzy upgrade i dużo tych co ogniem rzucają, ale widać niewystarczająco
[Dzisiaj 17:59] Zenobius: Wazne jest optymalne ustawienie.. pierwszy fast level na 2 wiezyczkach arrow z upgradami sie robi :-] fajowa gierka, ale za malo opcji do kombinowania. Te ogniowe sa ok, ale powyzej 32lvl maja za maly power,dobrze kupic albo te za 200 albo earth z upgradeami i tak nie ma potem lvli AIR, po 39 sie konczy.
[Dzisiaj 18:00] Zenobius: Ale gierca fajowa
[Dzisiaj 18:00] tom-as: no no.. widze ze gierka sie spodobala
[Dzisiaj 18:09] magdalene: spodobała się![]()
![]()
![]()
specjalne podziękowania dla tom-as'a który to ową gierkę mi podrzucił
-edit-
kurde, wykończyli mnie w 38lvl
Kacper pisze:Chińczyk
A tlukles po singlu czy na BN ? bo ta gra w przeciwnienstwie do innych ma coraz wiecej uzytkownikowKacper pisze:gry chętnie jeśli czas pozwala, bo mnogość obowiązków wypełnia dobę do granic. Za "dobrych czasów" tłukłem w Command & Conquer: Red Alert, w blizzardowskiego Warcrafta czy Starcrafta.
W World of Warcraft nie gram.. zbyt wciąga. A jak napisałem, mam niewiele czasu na zabawę, a szkodaSklonowany pisze:A tlukles po singlu czy na BN ? bo ta gra w przeciwnienstwie do innych ma coraz wiecej uzytkownikowKacper pisze:gry chętnie jeśli czas pozwala, bo mnogość obowiązków wypełnia dobę do granic. Za "dobrych czasów" tłukłem w Command & Conquer: Red Alert, w blizzardowskiego Warcrafta czy Starcrafta.
Warcraft Warcraft uber alles !
Sam gram w Warcraft III > Dota
słyszałem o Starcraft II, ale to przyszłość, 2008 rok.. Jak mnie choroby rozwalą, to będę miał mnóstwo czasu na grytom-as pisze:Warcraft, Starcraft i inne tego typu gry to nie moja dzialka... ale jestem ciekaw czy czytalisci/wiecie/gracie juz (??) w Starcrafta 2
http://www.idg.pl/news/105216/Starcraft ... ealny.html
Ja gralam cale dziecinstwo i mnie zawsze w takich przypadkach kuloZenobius pisze:Widac ze ktos malo w Mario gral