a fakt fakt... choc nie wiem czy to co ja napisalem jest aż tak do konca wrong..Zenobius pisze:Wronggry sa krotkie, zeby docelowi gracze [ pracujacy ludzie ktorych stac na kompa i gry ] mogli je przejsc
![]()

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Też to lubiłem. Najbardziej mi się podobały tatuaże na chowańcach ( nie wiem jakie ''ch'' jak mam błąd to powiedzcie). Ale jest jeszcze Black&White 2 . To też jest fajne.Edyta83 pisze:Black & White to były czasy
trochę poGooglować i ta dam: http://speed-zone.pl/download.php?view.139 (to był pierwszy linkluke6p pisze:dajcie jakieś wasze lub inne save'y, bo ja lubię jak gram w czyjąś grę.
kiedys miałem taka kariere ze na poszczegolne etapy mialem po ponad 100% wyscigow przejechane bo jechalem tez ukrye.. czyli wszystkie, ale juz go nie mam.. swego czasu padl mi OS i byl formacik.. save nie mam juzluke6p pisze:Ale czy wy macie![]()
z małej z małej ( tom-as)luke6p pisze:Dzięki Tom-as za zainteresowanie.
szkoda.tom-as pisze:kiedys miałem taka kariere ze na poszczegolne etapu mialem po ponad 100% wyscigow przejechane bo jechalem tez ukrye.. czyli wszystkie, ale juz go nie mam.. swego czasu padl mi OS i byl formacik.. save nie mam juz
Nareszcie spotkałem dziewczyne które lubią takie gry, bo jak dotąd wszystkie lubiły tylko Sims'y.panna-m pisze:STALKER
Grałaś w Wiedźmina?, bo zamierzam w niego zagrać. Słyszłem, że odlotowa gra.panna-m pisze:Wiedźmin