Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
to przy okazji podróż w czasie zaliczyłaśpatkaas pisze: raz zabiłam tylko Ulricha von Jungingena w bitwie pod Grunwaldem
sny na fazie, serionatkarber pisze:u mnie to by się już pewnie mała osada zebrała, tylko przy ostatniej pełni(chyba ze dwie noce po zrywaniu kwiatów z panią dr) załatwiłam kilkanaście osób. A było to w górach, na szlaku- turyści strasznie się wlekli, więc ich zepchnęłam z urwiska. Nawet miałam rozprawę w sądzie, uznali mnie za winną, kazali wracać do domu i dostałam zakaz wstępu w góry.
już się boję, co zrobię jak będzie kolejna pełnia.
Jeśli Konrad to Konraad, to jestem ciekawa, jak to skomentujeKinia87 pisze:A mi sie śniły kościoły a na końcu chyba wesele i znajome twarze i mało tego! Nagle od stołu Konrad wstał i powiedział, że ma dziewczynę i sie żeni![]()
![]()
niuchałaś w senniku co to może oznaczać?kalka_96 pisze:motyw schodów dość często pojawia się w moich snach
ooo takFilifionka pisze:Jeśli Konrad to Konraad, to jestem ciekawa, jak to skomentuje
Olał sprawe, byl i nie skomentowałMaatylda pisze:ooo takFilifionka pisze:Jeśli Konrad to Konraad, to jestem ciekawa, jak to skomentuje
Nikt na spotkaniu nie wydaje sie agresywny a ledwo opuścimy sale każdy wyciąga scyzoryk z kieszenipatkaas pisze: nie zauważyłam, żebyś była człowiekiem agresywnym,
ale mu wróżysz świetlaną przyszłośćMaatylda pisze:Die Young
To już chyba wolę ten ślubMaatylda pisze:Konraaad, jak to mówią: Live Fast, Love Hard, Die Young