Wiecei mnie też zmęczyło ta przepychanka ale musze dopowiedzieć aby mój udział ogranczyć do minimum.
Jeśli chodzi o psychologa to nie opowiedziałem całej sprawy szczegółowo. Sprawa dotyczyła radzenia sobie z uczuciowości i emocjami. Może to był mój błąd może nie w każdym razie pomógł mi samemu poradzić sobie z problemem. Ludzie oczekują ,ze jak pójdą do psychologa to da on im rozwiązanie albo najlepiej to niech on za nich powybiera w tródnych momentach życiowych. W każdym razie po odpowiednim pokierowaniu uporałem sie z problemem teraz jestem spokojniejszy
Kazde zachowanie, nawet czlowieka, da sie rozbic na proste decyzje, ktore maja tylko dwie odpowiedzi: tak/nie, albo prawda/falsz.
Myśle ,że jeśli by nawet sie to komuś udało to uzyskał by nieskończoną liczbe kombinacji czyli nic by mu to nie dało
Gry komputerowe zostały stworzone dla rzołnieży amerykańskich aby podnieść ich skuteczność w zabijaniu. Wcześniej bawili sie w policjantów i złodziei ale mało było takich którży potrafili zabić naprawde. Dowudztwo amerykańskie musiało nauczyć swoich chłopców skutecznego zabijania więc stworzyło im symulacje zabijania. Efekty były porażające, Prawie wszyscy którzy grali w symulowane zabijanie potrafili zabić w prawdziwym życiu. Teraz każdy małolat wie jak zabijać dlatego mamy w ostatnich czasach tyle przerażających informacji o dzieciach zabijających z karabinu swoich rówieśników w szkole itp.
Co do wiary w Boga to nie podam ci w jaki sposób doświadczyłem i dalej doświadczam jego obecności w moim i nie tylko życiu. Przecież ci tego nie udowodnie na sposób naukowy. Ale skoro masz takie naukowe podejście do wszystkiego probonuje abyś pisał nam odonośniki do naukowych pozycji z których zaczerpnąłeś swoją wiedze. Tak sie pisze prace magisterską która jak zapewnie wiesz powinna być twórcza i pisana językiem naukowym (Babska 250 srt.)
Ps. Ja sie zapytałem gastrologa jak oni rozróżniają na badaniu CU i Corna, lekaż powiedział mi ,ze przedewszystkim po tym ,ze Corn jest rozmieszczony na całej długości jelita a CU podobno rozchodzi sie stopniowo. Drugie spostrzeżenie dotyczyło rodzaju nadrzerki, CU jest tylko na powieszchni jelita a Corn atakuje całą grubość scianki jelita (przetoki)
Pozdrawiam wszystkich i życze całkowitego wyzdrowienia nam wszystkim

Natanael[/scroll]