Jednak ilość jedzenia nie jest mała

Dotego nadal po odstawieniu encortolonu odczuwam kości, stawy...

Co o tym sadzicie?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
znam to, boisz się jeść, bo potem będzie bolało. może spróbuj jakiś preparatów odżywczych, resource, nutri, modulen? chociaż jeden dziennie po łyczku chociaż nie musi ci smakować, to przegryzając biszkoptem czy herbatnikiem to dasz radęulka1986 pisze:że boję się jeść co cokolwiek
ja bym tą ilość jedzenia spróbowała na Twoim miejscu zobiektywizować, poprzez po prostu skrupulatne przeliczenie kcal, których jesz, bo może się wydawać, że nie jesz mało, a okaże się, że tak faktycznie to nie masz z czego nawet przybrać na wadze.ulka1986 pisze:i mimo to tracę wagę po sterydach wazylam 60 kg. A dziś jest 57 kg. I nie wiem czy powodem jest dieta bo muszę się przyznać że boję się jeść co cokolwiek :.(
Jednak ilość jedzenia nie jest mała tyle że wiadomo delikatne potrawy jadam.
Faktycznie nigdy nie zastanawialam się nad ilością kalorii, a moim głównym wyżywieniem jest ryż, prazone jabłka, ziemmiaki, ryby ,chude wędliny, a to raczej nie jest kaloryczneiza121 pisze: ja bym tą ilość jedzenia spróbowała na Twoim miejscu zobiektywizować, poprzez po prostu skrupulatne przeliczenie kcal, których jesz, bo może się wydawać, że nie jesz mało, a okaże się, że tak faktycznie to nie masz z czego nawet przybrać na wadze.
jak będziesz piła powoli, to nic takiego się nie wydarzyulka1986 pisze:I chyba spróbuje wkońcu nutridrinkow choć boję się że wywołają biegunkę ( jak nie spróbuje to nigdy się nie dowiem