Mam wrażenie , że to od serca. Idę do kuchni, połykam aspirynę i się uspokaja.
Zastanawia mnie , czy to naprawdę serce daje mi znać, że coś z nim nie tak, czy to nerwobóle, a może od żołądka , jelit?

Czy ktoś miał podobne objawy?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
może być efektem wielu przyczyn, wywołane przez wiele czynników jak stres, synergiczne nałożenie się leków- steryd- antybiotyki itd, rozedma płuc, problemy kardiologiczne...nitosia pisze:rozsadzało mi klatkę piersiową
Alu, moje jelito nie zbuntowało się. To było tylko dwa, razy gdy ją wzięłam.Zwyczajnie ze strachu, że to serce.Ala57 pisze:Aspirynę przy Cu?a co na to jelito?
.
Emi, tez o tym pomyślałam - mam nadzieję, że to refluks. Kiedyś miałam problemy z żołądkiem.emi306 pisze:Może trzeba sprawdzić, czy to nie refluks, nieraz objawy są podobne do sercowych.
Chudziakowa, psychiatry się nie boję. następnym razem zamiast aspiryny spróbuję p/ból lub nospę.Piciu pisze:Jeśli kolejny raz się powtórzy pójdę z tym do lekarza. 2 maja wspomnę też o tym gastrologowi-mam planowaną wizytę.nitosia pisze: Jeżeli to się powtarza to powinien temu przyjrzeć się lekarz.
[ Dodano: 23-04-2012 ]Chudziakowa pisze:Ja podobnie miałam, tyle że mi ból ściskał klatke piersiową. Zawsze w nocy i trudno przewidzieć , kiedy to będzie. Najpierw pomagała no spa albo przeciw bólowe.
zrobili ekg?załamanatroche pisze:Byłam na pogotowiu i podjerzewają nerwice
Czy te tabletki zostały przepisane przez lekarza Tobie? bo jeśli nie to nie przyjmuje się takich leków bez zalecenia lekarza. Jeśli nie zostały one Tobie zalecone to wniosek jest taki, że nie są to leki dla Ciebie, zostały przepisane innej osobie która ich potrzebuje/ wała i były ku temu wskazania. Lepiej nie rób głupot bo jeszcze sobie zaszkodzisz. To co opisujesz to równie dobrze mogą być nerwobóle. Najlepiej udaj się do swojego lekarza rodzinnego w piątek, a jeśli nie dasz rady wytrzymać do piątku i bardzo źle będziesz się czuła zawsze możesz ponownie udać się na pogotowie. Możesz też napić się meliski lub może jakieś ziołowe tabletki uspakajającezałamanatroche pisze:. Mam też dostęp w domu do leków na serce dość silnych przeciwzawałowych beto25
http://www.doz.pl/leki/p2709-Beto_ZKWskazania: Nadciśnienie tętnicze, choroba niedokrwienna serca. Leczenie objawowej, przewlekłej niewydolności serca z zaburzoną czynnością lewej komory. Zapobieganie wystąpieniu nagłego zgonu sercowego lub ponownego zawału mięśnia sercowego u pacjentów po przebyciu ostrej fazy zawału. Profilaktyka migreny.