Czy to NZJ ?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Tubisia
- Doradca CD
- Choroba: CD
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: Czy to NZJ ?
A która pani doktor?
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
A jak ktoś będzie chciał, to mam cały arsenał narzędzi do tortur
Życie jest jak jajko - trzeba je znieść.
Zawiodły już: immunosupresja Aza i MTX, operacja, sterydy,3 biologie i inne leki, ale jeszcze żyję na złość innym
A jak ktoś będzie chciał, to mam cały arsenał narzędzi do tortur

Życie jest jak jajko - trzeba je znieść.
Zawiodły już: immunosupresja Aza i MTX, operacja, sterydy,3 biologie i inne leki, ale jeszcze żyję na złość innym

-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: nie ustalono
Nazwisko lekarza wysłałem w informacji prywatnej, takich informacji wolę nie udostępniać publicznie.
- Noelia
- Moderator
- Choroba: CU u partnera
- województwo: łódzkie
A dlaczego nie możesz wysłać tej lekarce maila (skoro macie taki kontakt), że martwisz się o ten opis makroskopowy?
Albo zadzwonić do niej, a najlepiej zapisać się na wizytę?
Na wizytę na pewno trochę poczekasz, ale lepsze takie czekanie niż życie z wątpliwościami i lękami.
Co odpisałeś na tego maila?
Albo zadzwonić do niej, a najlepiej zapisać się na wizytę?
Na wizytę na pewno trochę poczekasz, ale lepsze takie czekanie niż życie z wątpliwościami i lękami.
Co odpisałeś na tego maila?
Doradca CU
CU u męża - diagnoza 13.04.17
Don't fight in the North or the South. Fight every battle, everywhere, always, in your mind.
Everyone is your enemy, everyone is your friend. Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you. Everything that happens will be something that you've seen before.
https://astheria.pl - polecam!
CU u męża - diagnoza 13.04.17
Don't fight in the North or the South. Fight every battle, everywhere, always, in your mind.
Everyone is your enemy, everyone is your friend. Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you. Everything that happens will be something that you've seen before.
https://astheria.pl - polecam!
-
- Początkujący ✽✽
Oczywiście że wysłałem, ale nie mam odpowiedzi na razie, wizytę najbliższą mam za miesiąc, dlatego chciałbym wiedzieć wcześniej na czym stoję. Niestety ciągle jestem kłębkiem nerwów, bo raz mam nadzieję, a później znowu sobie uzmysławiam że to nie może być prawda.
-
- Początkujący ✽✽
Byłem dziś u innego gastrologa, ale usłyszałem dokładnie to samo. Zmiany które mam może mieć dużo ludzi zdrowych i są niegroźne. Nie trzeba ich leczyć, gdyż mogą się same zaleczyć, bo śluzówka się szybko regeneruje. Krwawienie które mam na pewno nie jest z tych zmian, a prędzej o sterydów bądź niesteroidowych leków przeciwzapalnych. Dostałem jeszcze badanie przeciwciał na Celiakie. Na wychodne zapytałem czy to nie jest związane z NZL powiedział, że na pewno nie jest. Więc zostało tylko leczenie IBS.
- S_Gosia
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU u dziecka
- województwo: dolnośląskie
No to tylko się cieszyć 

Gosia - mama Krzysia (ur. 2004r.)
diagnoza: 12.01.2017r. - CU u dziecka
Asamax 500mg 2x3, Imuran 1x50mg, D-Vitum Forte 4000j.m., Ecomer, Vivomixx kapsułki, Sanprobi ibs - czekamy na remisję
Wygrana majowa i czerwcowa Lista Naszych Przebojów 2017
diagnoza: 12.01.2017r. - CU u dziecka
Asamax 500mg 2x3, Imuran 1x50mg, D-Vitum Forte 4000j.m., Ecomer, Vivomixx kapsułki, Sanprobi ibs - czekamy na remisję
Wygrana majowa i czerwcowa Lista Naszych Przebojów 2017