WItam.
Mam taki problem, mianowice rok temu w styczniu zdiagnozowano u mnie chorobę Crohna i wtedy postanowiłem ubiegać się o stopień niepełnosprawności i dostałem umiarkowany stopień na jeden rok, teraz kiedy przyszło mi pójść na kolejną komisję okazało się , że mam już lekki stopień niepełnosprawności, odwołałem się ale utrzymano tamtą decyzję . Ostatnio odwołałem się do wojewódzkiego zespołu do spraw orzekania o niepałnosprawności , jednak i ta komisja utrzymała w mocy tamto orzecznie, pomijając fakt , że lekarz który mnie przyjmował nawet nie zamienił zdania na temat mojego stanu zdrowia, tylko sprawdził objętośc płuc, zmierzył , zważył itp. Rozumiem , że większość rzeczy jest napisane w badaniach , kartach szpitalnych, ale chyba mimo wszytsko jest istotne jak przebiega moja choroba i jak ja si.ę czuję i funkcjonuję na codzień.
W związku z tym zastanwaim się czy jest jakikolwiek sens dalszego odwoływania się , napisano mi , że mogę odwołąć się do rejonowego sądu pray i ubezpieczeń społecznych. Może powinieniem pójść do lekarza po kilka skierowań na badania .
POzdrawim
Ostatnio zmieniony 27 sie 2008, 12:45 przez
sopi, łącznie zmieniany 1 raz.
What if you could slide into a thousand different world, where is the same time ,you are the same person but everything is different and you can't find the way back?