a poza tym zakazany owoc zawsze najbardziej nęci

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
(ja tylko tak dla przypomnienia....w naszych chorobach..a już na pewno w CU raczej malo nam szkodzi...wazne by wiedziec co nam INDYWIDUALNIE szkodzi..."
moja wypowiedz byla ogólna,ale u mnie po kazdym jedzeniu czy piciu (nawet tylko tabletki) mam do 5 minut by odwiedzic wc,wiec w moim przypadku nie o konkretne jedzenie chodzi,ale wogole...problem w tym,ze jak niejem...to wtedy dopiero sie zaczynaja bole ! taka "nasza" choroba...smoczyca pisze:ja sobie nie wymyśliłam tego,że nie mogę jeść tych rzeczy, po prostu jak po jedzeniu Cię boli i skręca bądź dostajesz biegunki
wiec rozszerz swoja diete ,zbilansuj bialko,wprowadz te latwo przyswajalne np.kurczak,krolik czy cielecina,ryby,kwestia przygotowania np. w foli w piekarniku,razem z warzywami,przeczytaj co laczyc z czym a czego nie,albo kwasowe,albo zasadowe,a wogole,to "je" sie oczami,czyli duzo urozmaicenia,my nie jestesmy skazani na niska wage,ani na wielkie tycie,problemem sa tylko te wachania.kokoleczka pisze: bo co tu jeść z kaszki i ryżu to chyba marne szanse
obyty.z.cu pisze:no i sport uprawiany czyli biegi do
najpierw link http://www.zdrowie.med.pl/niedozywienie/n_3.htmlkokoleczka pisze:ale mam jeszcze jedno pytanie czy np nutridrinki itp możemy pić bez obaw no i czy warto, mam na myśli czy pomagają