To, ze nie widziałaś, nie znaczy, ze nie ma.elwirka pisze:no ale ideałów nie ma
Czego nie lubicie u facetów?Czego nie lubicie u dziewczyn ?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: wielkopolskie
Re: Czego nie lubicie u facetów?Czego nie lubicie u dziewczyn ?
- leila
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: zachodniopomorskie
sa ,mój sasiad nosił bułki i gazetki zonie moj papa nie robi tego nigdy
a u faceta nie lubie ,jak odchodzi 20 m zebym nie słyszała z kim rozmawia (oczywiscie ze to była dziewczyna )
a u faceta nie lubie ,jak odchodzi 20 m zebym nie słyszała z kim rozmawia (oczywiscie ze to była dziewczyna )
-
- Weteran ✿
- Choroba: CD
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
dziewczyny też tak mają, że spoglądają na facetów, którzy są dla nich fizycznie atrakcyjni, kiedyś widziałam o tym program, robili takie doświadczenia, z których wynikało, że prawie w równym stopniu występują takie zachowania u obu płci, jest to tak odruchowe, że czasem nawet sobie tego nie uświadamiamy. Więc mi to nie przeszkadzaTorvik pisze:elwirka napisał/a:
a obok niego przechodzi inna atrakcyjna kobieta to on mimo tego że np trzyma swoją dziewczynę za rękę , odwraca głowę za tamtą kobitą...
To atawizm, nie da się wyeliminować

A co mi przeszkadza? Zazdrość, zaborczość, niedbanie o higienę, plucie, głupota i chamstwo, brak inicjatywy i własnego zdania.
Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka
A ja u facetów nie lubię nadmiernej pewności siebie tzn. myślenia jaki ja to jestem wspaniały, genialny i wyjątkowy każda laska może być moja
Resztę wad jestem w stanie jakoś przeżyć 

- Miska Ryżu
- Doświadczony ❃
- województwo: śląskie
- Kontakt:
jak to napisał gdzieś wcześniej tom-as 'true true'Natalka pisze: dziewczyny też tak mają, że spoglądają na facetów, którzy są dla nich fizycznie atrakcyjni, kiedyś widziałam o tym program, robili takie doświadczenia, z których wynikało, że prawie w równym stopniu występują takie zachowania u obu płci.

Smutno Ci? A może budyń? 

- obyty.z.cu
- Doradca CU
wlasnie tego nie lubie u dziewczyn/kobiet plus papierosa na ulicy, noszonych spodni za ciasnych z ktorych "wylewa sie oponka",wulgaryzmu, itp...Natalka pisze:A co mi przeszkadza? Zazdrość, zaborczość, niedbanie o higienę, plucie, głupota i chamstwo, brak inicjatywy i własnego zdania.
czyli tak naprawde nie lubi sie tego samego bez wzgledu na płec.
Lubie gdy ludzie sa zadbani, ubrani do figury, skromni ale bez kompleksow no i usmiechaja sie do innych.
anecia170, Wysłany: 01-06-2009
bez cytowania, ale Ty piszesz w pierwszej czesci o "mezach" ulozonych przez zony, a w drugim o teskonocie za tym ,jacy Ci sami faceci byli " za kawalera".
„Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w dobrym zdrowiu, leczy depresje, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza, orzeźwia, nie ma przykrych skutków ubocznych, jest więc po prostu cudownym lekiem ..."Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku" . https://senmaluszka.pl
- leila
- Doświadczony ❃
ja nie lubie jak chłopak idzie z Toba a w miedzy czasie oglada dookoła wszystkie kobiety ,nie lubiłam jak moj były chłopak wdzieczył sie do kasjerek w supermarkecie czy w barze ,no ale podrywacza nic nie wyleczy 

- Grzyb333
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Ja nie generalizuję. Nie istnieją cechy charakteru (oprócz rządzy mordu i tym podobnych) które wkurzają mnie tak samo u wszystkich (bardzo niewielu) kobiet jakie w życiu spotkałem.
Generalizowanie jest niezdrowe, każdy przypadek należy traktować indywidualnie. Konfrontowanie osoby z waszym szablonem cech niechcianych może spowodować, że przegapicie naprawdę wartościowego człowieka, z którym chcielibyście spędzić życie. To co irytuje was u większości ludzi może zamienić się w zaletę lub zniknąć w powodzi innych zalet u osby wyjątkowej.
Pamiętajcie o tym zanim odrzucicie kogoś tylko dla tego, że lubi inny kolor niż wy.
P.S. Wkurza mnie kiedy kobieta zmusza mnie do ogolenia się. Ale na to też od biedy przymknę oko i się ogolę
Generalizowanie jest niezdrowe, każdy przypadek należy traktować indywidualnie. Konfrontowanie osoby z waszym szablonem cech niechcianych może spowodować, że przegapicie naprawdę wartościowego człowieka, z którym chcielibyście spędzić życie. To co irytuje was u większości ludzi może zamienić się w zaletę lub zniknąć w powodzi innych zalet u osby wyjątkowej.
Pamiętajcie o tym zanim odrzucicie kogoś tylko dla tego, że lubi inny kolor niż wy.
P.S. Wkurza mnie kiedy kobieta zmusza mnie do ogolenia się. Ale na to też od biedy przymknę oko i się ogolę

GrzybaBlog - http://graforoman.wordpress.com/ Darwin się mylił. Ja nie pochodzę od małpy. Ja pochodzę od Purchawki 

- leila
- Doświadczony ❃
ale sa pewne cechy których nigdy nie zaakceptuje:niewiernośc 

-
- Początkujący ✽✽
- województwo: łódzkie
Abstrahując od charakteru i tego co z nim związane, powiem tylko, że nie lubię jak panowie nie opuszczają deski w toalecie i nie myją rąk po skorzystaniu z niej

How does it feel
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?
- deep navy
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: osoba zainteresowana
- województwo: lubelskie
Denerwują mnie kobiety, które:
- palą papierosy,
- przeklinają,
- są zaniedbane,
- bez przerwy poprawiają włosy,
- godzinami przesiadują w łazience,
- robią problem z ubiorem (w co mam się ubrać?),
- parkują auto przez 5 minut, a... gdy parkują lepiej ode mnie też mnie to denerwuje,
- twierdzą, że Alfa Romeo to dobre auto.
- palą papierosy,
- przeklinają,
- są zaniedbane,
- bez przerwy poprawiają włosy,
- godzinami przesiadują w łazience,
- robią problem z ubiorem (w co mam się ubrać?),
- parkują auto przez 5 minut, a... gdy parkują lepiej ode mnie też mnie to denerwuje,
"Wciąż wierzę w miłość, w pokój, w pozytywne myślenie" J.Lennon
- Miska Ryżu
- Doświadczony ❃
- województwo: śląskie
- Kontakt:
hahahahahahahahaa, a co jest to złe auto? Ładnebananek pisze:Denerwują mnie kobiety, które:
(...)

Smutno Ci? A może budyń? 

- maggie0278
- Mistrzunio ❃❃❃
- Choroba: CU u rodzica
- Kontakt:
też mogę jawnie i wprost potwierdzić, że tego nie lubię i jeszcze nie znoszę zapachu przetrawionego alkoholu i takiego wyziewu z otworu gębowego "świeżo po fajce". A przeważnie tego doświadczyć można jadąc środkami masowego transportu - autobus, metro, tramwaj.Unknown pisze:nie lubię jak panowie nie opuszczają deski w toalecie i nie myją rąk po skorzystaniu z niej
Aktualnie : Pentasa 1x2gr, Imuran obniżono do 50mg z uwagi na podwyższony poziom thioguaniny, Biopron 9 2x1, Omega-3, Calperos+Vit.D3
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły
Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji
Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły

Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji

Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
- Ala57
- Aktywny ✽✽✽
U płci obojga nie toleruję braku poczucia humoru i wulgarności.Facet powinien być zaradny,zdecydowany ,opiekunczyi czuły.Jeżeli chodzi o pierdoły urastające czasem do rangi problemu to wiadomo:oslawiona juz deska kiblowa, utytłane lusterko w łazience i wieczne szukanie narzędzi zostawianych gdzie popadnie.Do białej gorączki doprowadza mnie nabijanie się z umiejętności automobilowych kobiet.
treść wpisu została usunięta na prośbę użytkownika