Czy lekarz podczas prywatnej wizyty może wypisać takie zaświadczenie czy muszę iść do niego jeszcze raz do odpowiedniej poradni, gdzie ma podpisany kontrakt NFZ?
Wzór takiego zaświadczenia mogę sobie pobrać z odpowiedniej strony, ale nie wiem czy lekarz mi w takiej sytuacji wypisze.
Zaświadczenie do orzeczenia o niepełnosprawności
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- doelli
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CD
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Zaświadczenie do orzeczenia o niepełnosprawności
doelli
Jak dobrze, że jesteście!
- misiek1
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Re: Zaświadczenie do orzeczenia o niepełnosprawności
Nie ma znaczenia czy ma umowe z NFZ czy nie ma umowy.
Wypisze na druku ktory przyniesiesz bo taki druk jest wymagany, zapewne robil to nie raz. Nie przejmuj sie tylko idz i jak placisz to wymagasz, oczywiscie zgpodnie z twoim stanem zdrowia .
pozdrawiam
Wypisze na druku ktory przyniesiesz bo taki druk jest wymagany, zapewne robil to nie raz. Nie przejmuj sie tylko idz i jak placisz to wymagasz, oczywiscie zgpodnie z twoim stanem zdrowia .
pozdrawiam
Martwisz się chorobą ? ale z Ciebie egoista, na tej samej ziemi umiera codziennie tysiące dzieci z głodu, to jest prawdziwa choroba.
Zaglądam tu raz na jakiś czas ale nie są to godziny ani dni a nawet tygodnie
Zaglądam tu raz na jakiś czas ale nie są to godziny ani dni a nawet tygodnie

-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- województwo: świętokrzyskie
W moim przypadku tak było miałam wypisane na prywatnej wizycie.Michał_Z pisze:Nie ma znaczenia czy ma umowe z NFZ czy nie ma umowy.
Życie jest przewlekłą raną, która prawie nigdy nie przestaje boleć i nigdy się nie goi.
treść wpisu została usunięta na prośbę użytkownika
- doelli
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Moja historia choroby będzie troszkę przydługawa, gorzej z samym leczeniem. Kiepsko to wygląda, ale zobaczę, co mi powie na wizycie.
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
doelli
- Doris
- Początkujący ✽✽
- województwo: wielkopolskie
chcialabym dokonac zmiany z III gr na II. czy moze cie mi podac jakies cenne wskazowki???? co mowic na komisji? komu nejlepiej dac wniosek do wypelnienia lekarzowi rodzinnemu czy gastroenter.
? moze dolaczyc wniosek od psychiatry???? 

Crohn
- Doris
- Początkujący ✽✽
witam III stopien mialam przyznamy dozywotnio. od ponad roku mam czynna przetoke okoloodbytnicza. kolejne leczenie biologiczne nie przynioslo skutku i a po 5 dawce musialam przerwac leczenie z powodu ciazy. teraz nie mam moliwosci wogole leczenia przetoki a boli i wycieka z niej ropa z krwia. po ciazy jelita tez nie sa w dobrym stanie
a glownie chodzi mi o to ze prowadze dzial gospod konczy mi sie urlop macierzynski do pracy wrocic nie moge a zus niestety wysoki trzeba placic

a glownie chodzi mi o to ze prowadze dzial gospod konczy mi sie urlop macierzynski do pracy wrocic nie moge a zus niestety wysoki trzeba placic

Crohn
- Doris
- Początkujący ✽✽
dziekuje bardzo za odpowiedz
!!!!!!!!!!
nie mam mozliwosci leczenia przetoki z 2 wzgledow; na remicade jestem uczulona, humira mi nie pomogla a na wyciecie przetoki nie chca sie lekarz zgodzic. drugi wazniejszey problem to taki ze sama wychowuje niemowlaczka i niestety nie moge isc do szpitala nawet na 2 dni

nie mam mozliwosci leczenia przetoki z 2 wzgledow; na remicade jestem uczulona, humira mi nie pomogla a na wyciecie przetoki nie chca sie lekarz zgodzic. drugi wazniejszey problem to taki ze sama wychowuje niemowlaczka i niestety nie moge isc do szpitala nawet na 2 dni

Crohn
- Doris
- Początkujący ✽✽
dziekuje bardzo za mile slowa i pomoc!!!!!!!!!! pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!
Crohn