Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
u Rosjan balagan i chaos to "sport" narodowy.magda281 pisze:mam mętlik w glowie-bo niby chcę wierzyć że to bzdura ale z drugiej strony męczy mnie ta niepewność i brak spójności faktów
raczej wyciągać wnioski...stefanmalek pisze:Ja od siebie dodam tylko, że o Historii trzeba pamiętać, a nie ją rozpamiętywać.
zastanowcie przez chwile w jakim temacie to piszecie !shisho pisze:Piciu, thank you Captain Obvious. To teraz idź i to zbuduj i przetestuj,
taaa........uwielbiamy panikować.......Lemoni pisze:Naprawdę dziwne rzeczy ludzie wymyślają... chyba potrzebują popanikować
przegiecie nie przegięcie. nie można tego teraz ani wykluczyć ani potwierdzić.obyty.z.cu pisze:Doszukiwanie sie jakis teorii zamachu to naprawde przegiecie.
a najciekawsze jest to że PiS za glos oddany na kandydata rozdaje czarno-białe zdjęcie M i L Kaczyńskich ? , to jest już przegięcie...martita pisze:Pandzia napisał/a:
zapewne będziemy mieli kolejnego Kaczyńskiego bo większość ludzi zagłosuje na niego,
wydaje mi się, że bedą głosować ,że tak powiem z "litości"
dokładnie.tom-as pisze:PS. w tak gigantyczny błąd pilota uwierzyć mi trudno.
dokładnie nie można być czegoś pewnym dopóki nie zostaną wyjaśnione wszelkie wątpliwości -a jeśli się okaże(piszę teoretycznie i proszę mnie nie atakować ) że coś jest na rzeczy czyli ktoś maczał palce w tym wypadku? Jak to zawsze mówił mój przyjaciel -"nigdy nie mów na pewno nie lub tak"tom-as pisze:obyty.z.cu napisał/a:
Doszukiwanie sie jakis teorii zamachu to naprawde przegiecie.
przegiecie nie przegięcie. nie można tego teraz ani wykluczyć ani potwierdzić.
z tym że obyty... dlaczego powstają takie teorie? ;>obyty.z.cu pisze:takie teorie doprowadzaja do takich programow jak ostatnio Pospieszalskiego.
Odwet w postaci piosenki Figurskiego i Wojewodzkiego...