XD
najwidoczniej jest wielofunkcyjna

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
zawsze można powiedzieć facetowi, żer jest za duży - mile go to powinno połechtać po ego i na jakiś czas uciąć dyskusjeMałaMi pisze:Nie wyobrażam sobie, żeby mi ktoś włożył w tyłek coś grubszego niż rurka do kolonoskopii.
MałaMi pisze:Nie wyobrażam sobie, żeby mi ktoś włożył w tyłek coś grubszego niż rurka do kolonoskopii.
Jacquelina pisze:Jednak najlepiej jest jak obie strony to nie kręci
Ja sama nie uprawiam i raczej nie bedę, ale nie widzę nic przeciw temu, żeby jak ktoś lubi to miał z tego przyjemność. To, że Wy moi drodzy, nie czujecie powołania w tej kwestii, nie upoważnia Was do oceny i pejoratywnych uwag nt tego typu stosunku seksualnego. Wg powiedzenia "co komu do domu, jak chata nie jego?". Pozwólmy każdemu prywatnie ocenić do czego stworzona jest dupa, kiedy jest najlepiej i co jest normalne, a co nie.Katze pisze:woli sex analny od normalnego..Hmm..
mowiac zartem, moze sie z tego stworzyc jakas pogdrupa seksualna, a z tym raczej nienalezy walczyc, zeby sie nie narazic na nietolerancyjnosc !Pozwólmy każdemu prywatnie ocenić do czego stworzona jest dupa, kiedy jest najlepiej i co jest normalne, a co nie.