, podobno papierosy w CU nie szkodza, , po 30 latach rzucilem ,a 5 lat pozniej sie dowiedzialem, ze rzucenie moze wywolac chorobe-paradoks czy złosliwosc losu?Mycha pisze:jeszcze papierosek był do tego buuuuu
e, nie, teraz wiem, ze papierosnicy smierdza.... wstyd mi za tamte "palace" lata.
Mycha pisze:buuuuu, teraz jakbym chciała się napić to bym chyba imprezę w kibelku musiała urządzić, swoją drogą jak obroniłam pracę magisterską w zeszłym roku to mniej więcej tak wyglądało... Dobrze że goście mieli baaaaaardzo wytrzymałe pęcherze
chyba nie, choc zastrzegam, ze kazdy inaczej reaguje, probowalem roznie, wyszlo na to, ze na sterydach moge sobie pozwalac, o remisji nie pisze, bo niepamietam jak to bylo .

Wniosek: w sumie jeden jak zwykle:, poznaj swoj organizm, przy akceptacji choroby, trzeba sie nauczyc z nia zyc.NIc nie szkodzi i szkodzi wszystko.Trzeba probowac, ale podstawy diety trzeba opanowac i tu powtorze, po wielu latach dieta mgr Grocholskiej jako wykladnik-(pogogluj- albo poszukaj tutaj na forum) unikniesz wielu niepotrzebnych niespodzianek.
Dodam, ze warto poczytac Misia na forum w dieta...ona naprawde wie co pisze, bo z...zycia.