sylunia80 pisze:Ja chodzę do doktora Malewskiego i jestem jak na razie zadowolona
to świetnie, Twoje zadowolenie wynika pewnie z tego,że chodzisz do pana dr prywatnie bo ja niestety nie miałam pozytywnych doświadczeń w kontakcie z tym lekarzem.
Mojej córce robił pierwsze w życiu kolo i gastro, nerwy jakie mi towarzyszyły pod salą endoskopową były nie do opisania. Po badaniu lekarz nie miał dla mnie czasu na rozmowę (z resztą to był jego ostatni dzień w pracy przed urlopem), szedł szybkim krokiem przez korytarz a ja truchtałam obok niego i docierały do mnie strzępki jego wypowiedzi a ja nie wiele z tego rozumiałam. Zostałm na środku korytarza z głupią pewnie miną a komentarz jaki z boku usłyszłam ( Może gdyby pani chodziła prywatnie do pana dr on byłby bardziej zaangażowany w pani dziecko......) po dziś dzień dżwięczy mi w uszach.
Aktualnie : Pentasa 1x2gr, Imuran obniżono do 50mg z uwagi na podwyższony poziom thioguaniny, Biopron 9 2x1, Omega-3, Calperos+Vit.D3
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły

Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji

Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)