Opiszcie krótko swoj srodek transportu, ten w ktorym spedzacie najwiecej czasu
jesli nie macie auta lub motocyklu - to dawajcie z autobkami, trolejbusami, tramwajami, pociagami, samolotami, statkami i ryczkami
Wszystko co sie rusza...
Świat zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Problemem jest tylko to, że my nie znamy pytań.
Moze zaczne pierwszy
W czerwcu kupilem Peugeota 205(1.8 diesel) za 700zl. Ma 21 lat i przejechalem nim juz 10 tys. (czyli po 2500 miesiecznie). Narazie dolozylem do niego w sumie 500zl.
niezle co???
Świat zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Problemem jest tylko to, że my nie znamy pytań.
Hyundai Getz czerwony - superautko dla kobietek, choc mój mąz też nim śmiga. Ma duzy bagaznik w srodku duzo miejsca(dla wysokich idealne). Na razie nie bylo z nim zadnych problemów.
hehe a ja wszędzie pieszo chyba że mój chłopak mnie gdzieś zawozi to opel corsa z 1995r chyba, a do szkoły autobusikiem, do mojego gastro też autobkiem!! hehe ale uważam że najlepsze są moje nóżki
najlepsze auto na swiecie.....sluzbowe .....toyota corolla kombi....bardzo dobre auto, w miesiacu robie cos okolo szesciu tysiecy km....bardzo wygodne i co by nie gadac niezawodne...teraz diesel, przedtem benzyna....diesel lepszy.....poprzednia zrobilam w ciagu roku 100 tys
ale chcialaby motocykl....odpukac..moze w przyszlym roku
choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
mitschubischi speace vagon-jako pasazer
rower -jako kierowca
strav albo RER- kiedy pada a maz w pracy
rikszy tu nie maja
ostatnio jako kierowca citroena
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 12:20 przez nika, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie nie jest, ani gorsze, ani lepsze od naszych marzen, jest tylko zupelnie inne.
William Szekspir
Nóżki odmawiaja posluszenstwa wiec rowerek przede wszystkim niezaleznie od pogody....a jesli uda mi sie załapać z mężem to VV Jetta(dorosly juz..ponad 20tke ma)
Zawsze służę rozmową [you] Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173