justynapawlowska155 pisze:jedzenie be picie be

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
justynapawlowska155 pisze:jedzenie be picie be
Witam,zgredek pisze:ale alkochol pijecie jak nie macie zadnych sterydow czy przy sterydach tez mozna cos dla smaku wypic
No tak najprędzej ta chemia + inne czynniki zadecydowały że mamy przesrane... Wóde toleruję na weselu, ale innym razem jedno piwko potrafi rozstroić mi jelita. Szczególnie niepasteryzowane. Po drinku z perfumem to z miesiąc nie mogłem dojść do siebie tak zaszkodziłojustam pisze:A ja chciałabym właśnie wiedzieć co było powodem, na pewno nie picie i palenie papierosów... Szybciej ta cała chemia ładowana w pożywienie.
Poza tym co do jest duża ilość? Litr wódki codziennie? Przy Cu to papierosy podobno pomagają właśnie (chodź ja akurat nie palę i nie zamierzam).
również uważam, że bez alkoholu można się dobrze bawić, takiej zależności jednak nie widzęAnne pisze:Odważnie kolega sobie poczynia. Wychodzę z założenia, że inteligentny człowiek potrafi się równie dobrze bawić bez alkoholuA tak poważnie, to za czasów studenckich i trochę po oczywiście się imprezowało, a na imprezie koniecznie procenty. Skutek był taki, że człowiek przez dwa dni odsypiał kaca. Same imprezy wspominam ok, ale czas po znacznie mniej. Tak więc teraz piję okazjonalnie, oczywiście będąc na sterydach ani kropelki. Zwłaszcza, że mam doświadczenia z ostrym zapaleniem trzustki (chyba polekowych) więc wiem jaki to potworny ból i straszne leczenie. Ogranicz chłopie alkohol, bo w dłuższej perspektywie niczego dobrego Ci to nie przyniesie.