Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Napisałaś że masz grzybicę więc to pewnie przyczyna Twoich dolegliwości. Jeśli nystatyna nie pomaga warto spróbować inny lek np. Fluconazole.monika1985 pisze:Od pewnego czasu cieszę się brakiem biegunek. Choć po byle jakim żarciu przelewania występują nie dzieje się nic ponadto. Problemem jest poranny stolecMianowicie jest on częściowo uformowany, niestety większa jego część jest lekko mówiąc, płynna. Wypróżnienie trwa max 3 sec. za to ilość jest imponująca
. Sama nie wiem czy w tych kiszkach coś się dzieje czy po prostu tak mam. Po przyjęciu opakowania sulfasalazyny pierwszy raz zobaczyłam jak wygląda normalny za przeproszeniem "klocek". Po potrawach cięższych pojawia się duża ilość śluzu. Czy też miewacie tak że, niby wszystko ok a stolec że tak powiem, byle jaki. Troszkę mnie to wkurza, bo leczę (chyba) grzybicę i nie wiem czy wywalony język jest efektem grzyba , czy też lekkie odwodnienie. Bo i taką opcje słyszałam. Biorę drugie opakowanie nystatyny. Efektów brak
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1385 ... zetek.html jak dla mnie to na "wzmocnienie" jelit Smecta jest jak najbardziej w porządku. Nie widzę tylko w składzie żadnych elektrolitówmonika1985 pisze:Grzybica przewodu pokarmowego raczej wykluczona. Rozmawiałam na ten temat z moją lekarką, uspakaja mnie że niema mowy. Stawiam raczej na początek czegoś dziwnego. Smecta na śluz w kale to chyba jakaś pomyłka. Nie znam się ale z tego co wiem, tym lekiem uzupełnia się elektrolity
No właśnie, mi to gastrolog zapisała, więc wie co robi, no i salofalk mi na pentase zmieniła, bardzo spoko lekarka.Jarczyslaw pisze:http://www.i-apteka.pl/pr...0-saszetek.html jak dla mnie to na "wzmocnienie" jelit
No to na co czekasz, kolonka i gastro z wycinkami ale już, a jak nic nie wykaże to kapsułka.monika1985 pisze:Nie Jarczysław, badania nie wszystkie zrobione. Miałam dwie kolonoskopie , praktycznie bez wycinków. Lekarz rodzinny stawia na stan zapalny. Okresowo pojawia się krew i chyba ropa. Nie miałam badanego jelita cienkiego