Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Hm skad ja to znam i te mysli "isc czy moze jeszcze potrzymac na chwile...nie no raczej isc...ba! BIEC!!!"Agata17 pisze:we mnie tez sie nie miescilo bo od razu musialam biec do![]()
Moje zalecenia były takie same. Sporządzić roztwór 100ml soli i do tego wstrzyknąć ampułkę hydrokortyzolu. Ja z kolei nie traktowałem tego jako 'zło konieczne' z prostej przyczyny - uważam że znacznie mi pomogły. Mijało to dość szybko, przyzwyczaiłem się do tego faktu: wieczorem po pracy, po kolacji przed snem - obowiązkowo kilka- kilkanaście minut leżenia bokiem z - tak jak to któs już wcześniej napisał - odpowiednikiem kroplówki w ...-Ania- pisze:hydrokortyzon mi kazali zawsze rozcieńczać w roztworze soli fizj.
tj 100 ml
z całą pewnością. im wolniej leci tym lepiej (oczywiście za wolno też nie dobrzeBeataM pisze:To podawanie przez rurkę od kroplówki bardzo pomaga utrzymać ją w sobie bo można regulować szybkość podawania leku a czym wolniej to mniejsze parcie na WC.
manka pisze:a co do pozycji to dla mnie tylko i wyłącznie na plecach bez najmniejszego ruchubo inaczej