następnym razem spróbuj dodać sok ze świeżo wyciśniętej cytryny, ponoć jest wielu koneserów tego mega drinkaasienka8848 pisze:Ja Fortrans mieszam sobie z sokiem do rozcieńczania i jakoś wchodzi lepiej..

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
następnym razem spróbuj dodać sok ze świeżo wyciśniętej cytryny, ponoć jest wielu koneserów tego mega drinkaasienka8848 pisze:Ja Fortrans mieszam sobie z sokiem do rozcieńczania i jakoś wchodzi lepiej..
Będzie trzeba spróbowaćPiciu pisze:następnym razem spróbuj dodać sok ze świeżo wyciśniętej cytryny, ponoć jest wielu koneserów tego mega drinkaasienka8848 pisze:Ja Fortrans mieszam sobie z sokiem do rozcieńczania i jakoś wchodzi lepiej..
Ja pierdziuuuuu :wow: Hardcore jesteśLOSMARCELOS pisze:Znudził mi się Fortrans to za jakiś czas Fleet... Później po 2 porcji Fleeta za jakiś czas Fortrans...
Moim też.tola pisze:a moim zdaniem jest nieco lepszy (fleet).
Hardcorowy koksuNatuśka pisze:Ja pierdziuuuuu :wow: Hardcore jesteś
tola pisze:a moim zdaniem jest nieco lepszy.Choć ja go nie rozpuszczam tylko wypijam bezpośrednio.Wypijam wpierw jedną buteleczkęLOSMARCELOS pisze:Ten Fleet jest jeszcze gorszy w smaku niż Fortrans ale jest go mniej.... 45 ml na pół szklanki się wlewa...