Nasze dzieci wspaniałe! Ośrodek super, cisza, las, rewelacja. Można się całkowicie zresetować i naładować akumulatory na cały rok!
Bardzo się cieszę, że miałam możliwość spędzić ze Wszystkimi 3 dni i smutno mi strasznie, że tak szybko to zleciało i musiałam wracać. Było tak rewelacyjnie, że nawet nie wiem kiedy mi ten czas przeleciał. Było dla mnie ogromnym zaszczytem poznać tyle wspaniałych i CUDownych rodzin.
Dziękuję bardzo Languście za zaproszenie i Wszystkim za bardzo miłe przyjęcie mnie. Pomimo, że niewiele osób na początku znałam, czułam się jak u siebie i jakbyśmy tworzyli jedną wielką CUDaczną rodzinę.

Langusta, jesteś najlepszą organizatorką turnusów na świecie! Wymaga to ogromnego wysiłku i poświęceń i myślę, że wszyscy bardzo to doceniamy. Nie wyobrażam sobie by w przyszłości naszych turnusów mogło zabraknąć.

Dla tych co nie byli, jest świetnie, wróciłam z ogromnym rogalem na ustach, mam pełno miłych wspomnień w głowie i cieszę się bardzo, że mogłam chociaż na chwilę tam być. Langusta, jest CUDownie!

ps.
Gosiu i Zaraninie, jeszcze raz bardzo Wam dziękuję!