Bo najważniejsza jestem jaaaaaakota pisze:nie ma co się porównywać ani w tym, ani w tym..

A tak na serio to każdy ma inne wyobrażenie zła/dobra, lepszości/gorszości

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Bo najważniejsza jestem jaaaaaakota pisze:nie ma co się porównywać ani w tym, ani w tym..
ojjjj tak!! już tyle Natuśki nie widziałam że usycham z tęsknotyAgga pisze: Ty kochana swoją siłą pozytywnego przekazu powinnaś leczyć niejedną złamaną chorobą psychikę. Chyba każdy, kto ma z Tobą styczność to powie
Już wchodzę na gg w takim raziemadzia pisze: czy Natuśiek odpisze mi na gg ?:P
nie wiem w sumie, kręci się taka...taka ruda jakaś, uśmiech od łucha do łuchaNatuśka pisze:Dziewczyny, a o kim mówicie?![]()
Rozejrzę sięnataliak71 pisze:nie wiem w sumie, kręci się taka...taka ruda jakaś, uśmiech od łucha do łucha
nie widziałaś jej?
U mnie wyglądało to tak:Żaranka pisze:Mogłabyś napisać, czy zmiany w stawach krzyżowo-biodrowych były widoczne w rtg, czy dopiero w rezonansie?
W takim wypadku muszą być dalsze badania. Sklerotyzacja jest również w zmianach zwyrodnieniowych. Dziś mi powiedzieli, że dla nich ważne jest, czy w rezonansie są cechy zapalenia. Jeśli są to dla nich sprawa jest jasna. Mnie też skierowali na rezonans z poradni, termin badania miałam na 30 grudnia, ale napisałam podanie do kierownika o przyspieszenie i dał mi na wrzesieńŻaranka pisze:wykazało sklerotyzację podchrzęstna w obrębie powierzchni stawowych prawego stawu krzyżowo-biodrowego oraz dolnego odcinka powierzchni biodrowej lewego stawu biodrowego. Szpary stawowe nieprzewężone. Niestety w szpitalu nie zrobili mi rezonansu. Lekarz stwierdził wprawdzie, że trzeba go zrobić,ale skierują mnie na niego z przychodni.Wizyta dopiero w grudniu,mam nadzieję, że nie zmienią zdania i poszerzą diagnostykę.
No u mnie HLA B27 również jest nieobecny, ale jest grupa chorych u których go nie ma, a choroba jestŻaranka pisze:Objawy są,ale HLA B 27 mam ujemny,więc mam jeszcze nadzieję, że może to nie ZZSK.
Natuśka pisze:Zabrał mi moje 3% i powiedział, że to ZZSK już na pewno.