Mamy, odzywajcie się

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
dawno nie zaglądałam ale suuper!!!!panbubka pisze:Witajcie dziewczyny,
w życiu nigdy nie spodziewalam się, że się jeszcze kiedyś dopiszę do takiego wątku...
Nie wiem jak to się stało, ale mamy 10 tc. Serduszko malucha bije a ja zaczynam schizować. Co to będzie co to będzie! Przede wszystki czy dziecko będzie zdrowe, bo wiek już nie ten i nie mam 4 ochroniarzy jak Kożuchowska:) Że zjadłam cos zakazanego, no i że chłopaki przywlokły jakąś zarazę przedszkolna i od 2 tygodni nie moge sie pozbyć kataru, kaszlu i takie tam:(( Tzn cieszę się oczywiście ale boje przeogromnie!
Na czczo szklanka letniej wody przegotowanejSoCal pisze:Witajcie) Jestem w 16tc, od kilku dni mam wzdecia, i dosc slilny bol po lewej stronie. Jak pomasuje i pospaceruje to udaje mi sie pojsc do ubikacji i jest lepiej, az do nastepnego razu. Wczoraj wypilam jogurt naturalny, zjadlam 2 jablka. Dzisiaj z 250g kapusty kiszonej, kiwi, kilka truskawek i mam nadzieje, ze mi troche przejdzie, ale z drugiej strony obawiam sie o swoje jelito. Nie pamietam kiedy jadlam kapuste kiszona...(80% ma byc chlopak) a dzisiaj tak mnie naszlo. Mam nadzieje, ze sobie tymi pokarmami nie zaszkodze.
Napiszcie jak sobie radzicie/radzilyscie z zaparciami.
Dziekuje
[ Dodano: 23-04-2014 ]
oj, nie taka minke mialam na celu wkleic tylko taka