nie nowy, ale...
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- michal_mg
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
- województwo: -- poza Polską --
- Kontakt:
nie nowy, ale...
Do historii wracać nie będę, bo nie ma do czego wracać.
Dla mnie ważny jest kontakt z nowymi chorymi, tutaj jest to możliwe. Zaś relacje jakie są forum to sprawa dla mnie drugorzędna i działając "ideologicznie" wszelkie rozłamy nie są pożądane, ani nie są z korzyścią dla tych co szukają informacji czy pomocy. Dlatego myślę, że informacjami dzielić się można, traktując wszystkich jak należy i z takim zamiarem mam funkcjonować na tym forum.
Testuję jeden ze sposobów na chorobę w tym wątku i jeśli jest to godne uwagi lub nie dobrze byłoby aby trafiło to do ogólnej informacji. Przyłączenie się do tego jest już kwestią wyboru.
Dla mnie ważny jest kontakt z nowymi chorymi, tutaj jest to możliwe. Zaś relacje jakie są forum to sprawa dla mnie drugorzędna i działając "ideologicznie" wszelkie rozłamy nie są pożądane, ani nie są z korzyścią dla tych co szukają informacji czy pomocy. Dlatego myślę, że informacjami dzielić się można, traktując wszystkich jak należy i z takim zamiarem mam funkcjonować na tym forum.
Testuję jeden ze sposobów na chorobę w tym wątku i jeśli jest to godne uwagi lub nie dobrze byłoby aby trafiło to do ogólnej informacji. Przyłączenie się do tego jest już kwestią wyboru.
- ulka1986
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: łódzkie
Re: nie nowy, ale...
Hej Michał nie nowy ale nowy na nowo 

sulfalazin en 2x2tab, ortanol w razie potrzeby,folio,tran,wit b kompleks,pentasa2x1gr(czopki) wymienne na salofalk 4g/60 ml(wlewka na noc)
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
To chyba pomroczność ciemna, bo widzę cały dział i tematy, mimo, że wzrok mój już słaby jest.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- michal_mg
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
bo zacząłem jak z naszą chorobą - od ()) stronyMamcia pisze:To chyba pomroczność ciemna, bo widzę cały dział i tematy, mimo, że wzrok mój już słaby jest.

- kalatos
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Witaj ponownie.
- Maatylda
- Znawca ❃❃
- Choroba: nie ustalono
michal_mg, hejo 

Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę!
by Rosomaki i Spółka
by Rosomaki i Spółka

- mgiełkaa
- Doświadczony ❃
Witaj
Wzrost 167cm, waga 64kg, ASAMAX 500mg 3x2tabl. AZATHIOPRINE 75mg
Leczenie: MSWiA Warszawa
Leczenie: MSWiA Warszawa
- michal_mg
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:

Ogólnie jestem w porzo, chyba, że ktoś/coś mnie podgrzeje to zdarzają mi się przegięcia. Jednak jestem wyczulony na dyskryminacje płciową - stąd ostatnie zamieszanie. Nie mam zdania, że temat płciowy jest wyssany, ale nadużycia są po obu stronach.... Drugi mój priorytet to nie zlewanie użytkowników i nie traktowanie z pseudowyimaginowanego stołka ludzi. Jeśli grono moderatorów nie podziela tego zdania proszę o dożywotniego bana - bo będę się stanowczo przeciwstawiał w dwóch ostatnich przypadkach.
Przerwy w pisaniu proszę nie traktować jako odgrzewanie awantury - na forum osób chorych przerwy w pisaniu nie są chyba niczym dziwnym, a i życiowe sytuacje czasem powodują przymusowe ukierunkowanie w inne cele niż komputer i sprawy forum.
- Filifionka
- Początkujący ✽✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: małopolskie
Waleczny z Ciebie człowiek, ale grunt, że jesteś w porzomichal_mg pisze:Ogólnie jestem w porzo, chyba, że ktoś/coś mnie podgrzeje to zdarzają mi się przegięcia