Tolerancja i zrozumienie to tego chyba najbardziej brakuje wszystkim "dziwakom" do których i my sie zaliczamy

bo jak wiadomo w spo3eczenstwie to ogó3 narzuca zasady, a nie jednostki.
Ja jeszcze nie pracuje tylko staram sie studiowaa, ale czasami bywa cie?ko-stres zwi?zany z ko3ami i sesja czasami mnie blokuje, a raczej rozlu?nia wszystko p3ynie

Przypomina mi sie sytuacja z matury, kiedy ?eby wyj?a przed up3ynieciem pierwszych 3 godz nale?a3o miea za?wiadczenie o chorobie pencherza (wtedy jeszcze nie by3em chory na Cu tzn wtedy mi sie uaktywni3o chorubsko

pod wp3ywem stresu) a ja nie mia3em takiego papierka i chcia3em skorzystaa z wc na szcze?cie tylko siusiu

i nie mog3em bo by bylo po maturze, ale wytrzyma3em

cie?ko by3o

DYSKRYMINACJA Podobnie jest teraz na studiach z zajeciami kiedy zbyt czesto wychodzisz lub egzaminami nie mo?na sobie wyj?a, a jak masz ju? jakie? za?wiadczenie to podej?ewaj? ?e symulujesz, a czas p3ynie i nie tylko czas: jedna wizyta, druga, trzecia ob3ed, Czasem ?artuje sobie ?e czas zainwestowaa w pieluch, mam nadzieje ?e nigdy ?art nie obruci sie w rzeczywisto?a.
Co do sta3ych znajomych to przyzwyczaili sie, ?e jestem abstynetem na diecie i tylko mi jest g3upio troche jak idziemy do jakiego? lokalu. Wszyscy jedz? i pij? dobre rzeczy

a ja zamawiam co? ?eby chocia? sta3o i s?cze np: soczek bez lodu w tem. pokojowej lub herbatke bez cukru no chyba, ?e mam remisje to sobie pou?ywam

pos3odze herbate

Jedyna strata to taka, ?e nie zapraszaj? mnie znajomi na popijawy. Tylko dla kogo ta strata.
Natomiast co do osób nowo poznanych to...abstynecja jest teraz w modzie zawsze im tak wmawiam

i czasami dzia3a
W te ?wieta pomimo, ?e rodzina bedzie nas atakowa? a nasze kupki smakowe skrecaa sie z jekiem to pamietajcie b?d?my ASERTYWNI
Jesteśmy tym czym jesteśmy, zły los, a może zły czas osłabił w sercu ogień(...) lecz wzmocnił naszą wolę,teraz dobrze wiem, że trzeba szukać, szukać(...) bez wzgledu na to co znajdziemy i walczyć?!!!
gg 4002064