piąteczka, u mnie plamy i jakby ktoś odkręcił mini-kran..Tubisia pisze:zaczęły mi się pojawiać nitki krwi w stolcu..
boże uchowajTubisia pisze:Ja się dziś na Wołoską nie mogłam dodzwonić.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
piąteczka, u mnie plamy i jakby ktoś odkręcił mini-kran..Tubisia pisze:zaczęły mi się pojawiać nitki krwi w stolcu..
boże uchowajTubisia pisze:Ja się dziś na Wołoską nie mogłam dodzwonić.
ja też mam taki problem, już piję melisę, biorę melatonine, lekarz nawet przepisał temazepan, ale nic nie pomagaNie mogę spać w nocyA w dzień padam na twarz.
coś w tym jest od trzech tygodni, pracuję nawet weekendy-obyty.z.cu pisze:No tak, dziś Popielec, czyli zacząłem się tak "umartwiać" ....postnie
znaczy mam wymówkę..pracoholika..tak poznaje się nałogowców
sorry ale to na razie ślady...Tubisia pisze:Znowu ślady krwia to u mnie oznacza najgorsze
brzuch boli, kości też, spać nie mogę, jestem zmęczona i nic mi się nie chce, nawet grać
sorry poszukaj innego Szpitala i GastroTubisia pisze:Jacekx, widzisz ja znam swój organizm, jak się nawet małe ślady krwi pojawiają, to znak u mnie zły. A w CD jest ciutkę inaczej niż w CU, nawet drobne ślady krwi świadczą o sporym problemie. Nie popadam w paranoję, tylko po prostu źle się czuję i mam zły dzień. A zamiast się u mnie poprawiać, to z każdym dniem gorzej, a Wołoska delikatnie mówiąc ręce umywa od dalszych działań. Pacjent jest dobry wtedy, gdy się im przydaje, a jak już wykracza poza ich działania to won - tak się czuję, a z tego co wiem nie tylko ja.