Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Sens jest zawsze póki żyjemy na działanie i... życieeddie pisze:Ten lek nie wyleczy mnie z moich chorób, nie wyleczy mnie z NZJ, nie poprawi moich bóli pleców/kręgosłupa. Życie z tymi chorobami będzie dla mnie koszmarem i raczej czymś w rodzaju przymusu, naczytałem się dziś o dziedziczności chorób i boje się o mojego synka żeby też nie chwycił tegoMarzyłem z żoną o jeszcze jednym dziecku, a teraz czy takie marzenia w ogóle mają sens ? Czy jest sens ryzykować przy naszych chorobach i lekach ? Czy nawet jeżeli byśmy zaryzykowali czy damy go radę wychować ?
Właśnie, że wyleczy - z tej, która w tym momencie najbardziej Cię męczy, czyli z ciężkiej depresji i zaburzeń lękowych.eddie pisze:Ten lek nie wyleczy mnie z moich chorób
Spróbuj ten Tramal w kroplach.eddie pisze:jak mam z nimi żyć skoro mnie boli bardzo ?
Daj znać i trzymaj sięeddie pisze:Wynik histopatu mam mieć dziś
Aż mi sie nie chce wierzyć, że przez telefon ktoś Ci wyniki podałeddie pisze:Histopad na razie tylko telefonicznie, ale nie pozostawia złudzeń: przewlekłe zapalenie jelita grubego małego stopnia. Teraz tu już tylko czekam an wyrok czy CU czy CD.
Sorry czy próbowałeś wychodzić z domu na zwykły spacer ?eddie pisze:Moja ciotka pracuje w szpitalu i jej podali - ona zadzwoniła do mnie. Więc wynik jest pewny.
Czyli pewnie to będzie tak: colitis chronica minoris gradus. Gdyby było CU lub CD to wynik hispatu jednoznacznie by o tym świadczył.eddie pisze:Histopad na razie tylko telefonicznie, ale nie pozostawia złudzeń: przewlekłe zapalenie jelita grubego małego stopnia. Teraz tu już tylko czekam an wyrok czy CU czy CD.
Dokładnie.Orzelek pisze:Gdyby było CU lub CD to wynik hispatu jednoznacznie by o tym świadczył
To co piszą czyli przewlekłe niecharakterystyczne zapalenie jelita grubego małego stopnia .eddie pisze:Dokładny wynik histopatu brzmi następująco:
" ...
Obraz odpowiada przewlekłemu niecharakterystycznemu zapaleniu jelita grubego małego stopnia.
Utkania nowotworów nie stwierdzono."
Proszę o jakieś sugestie doświadczonych forumowiczów.