Znaleziono 4 wyniki

autor: h1125c
14 sie 2013, 16:11
Forum: Probiotyki
Temat: probiotyki
Odpowiedzi: 132
Odsłony: 36783

Re: probiotyki

Witam, czy ktoś słyszał, brał Mikroflor 130? Gdzieś wyczytałem o tym leku/probiotyku mam zamiar przedstawić go mojemu lekarzowi ale fajnie byłoby znać opinie tych którzy mogliby mieć z nim bezpośredni kontakt :)

Pozdrawiam.
autor: h1125c
01 wrz 2010, 07:54
Forum: Pozostałe
Temat: Olej lniany
Odpowiedzi: 24
Odsłony: 25858

Olej lniany

Co sądzicie o pomśle picia oleju lnanego z ekologicznego gospodastwo czy może to pomóc na CU czy wręcz przeciwnie czytałem o cudownych właściwościach i wartościach tego oleju ale pomyslałem zapytać tu może ktoś próbował. takie samo pytanie co do picia rumianku?? za względu na jego właściwości przeci...
autor: h1125c
30 sie 2010, 22:20
Forum: Interpretacja wyników
Temat: moje WBC nie chcą wrócić do normy
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 1426

Re: moje WBC nie chcą wrócić do normy

No tak :) WBC: 4,1-10,9 LYM: 0,6-4,1 *MID: 0,0-1,8 GRAN:2,0-7,8 RBC: 3,50-6,30 HGB: 11,5-17,0 HCT: 35,0-50,0 MCV: 80-100,0 MCH:26,0-32,0 MCHC: 31,0-36,0 RDW11,5-15,0 PLT: 140-440 MPV7,0-12,0 Na: 138,0-152,0 K: 3,60-5,20 ALt: 11-45 AST: 13-35 RCRP: 0,00-0,50 tak to wygląda wg norm w danym laboratoriu...
autor: h1125c
30 sie 2010, 22:03
Forum: Interpretacja wyników
Temat: moje WBC nie chcą wrócić do normy
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 1426

moje WBC nie chcą wrócić do normy

Witam raczej jestem obserwatorem niż aktywnym pismakiem na forum ale postanowiłem się spytać kogos kto sam najlepiej wie jak to jest i w wyniku doświadczenia potrafi doradzić. wyszedłem dwa tygodnie temu ze szpitala i postanowiłem zrobić badanie krwi. sam widze co jest mniej więcej nie tak no ale ni...

Wyszukiwanie zaawansowane