bardzo slusznie Szaraja....niech bedzie do 21 najpozniej, znaaczy do piatku, soboty, bo nie chce przegiac...w koncu mamy dopiero poniedzialek czy wtorek ...
pozdrawiam
sylwia
choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
Aha....myśle ze dobrze byloby podac TU na forum nr tego konta bankowego zeby ludzie sie przypadkiem nie zamotali.
Mowie to biorąc porzyklad z siebie
Zawsze służę rozmową [you] Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
Irena i Jerzy Tomkiewicz, Gzin 76, 86-070 Dąbrowa Chełmińska.
Nr konta (uwaga, uwaga - 26 cyfr ):
97 1060 0076 0000 3040 0025 7814
Z dopiskiem CUCD i datą.
Powodzenia!
Juz wplacilam zaliczke ale nie napisalam daty...i co teraz bedzie??
Zawsze służę rozmową [you] Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
Czołem CUCD-owicze, może ktoś sięjeszcze zdecyduje na pojechanie na ZLOT do Gzina z Krakowa , wiem że to szmat drogi i listopad też nie zachęca do podóży ale myślę że warto , tym bardziej że Szaraja oferuje transport jeszcze raz zachęcam