pozdrawiam serdecznie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
pierwsze słyszę co to? pozdrawiamPandzia pisze:nie wiem czy korzystasz na noc z saszetek żelujących-(polecam w takich przypadkach nawet do 3 saszetek)
Brawou cieszy nas ten sukces!Sri Anka pisze:Człowieki Wy Mojebyłam na SOLARIUM odważyłam się
!!!!!!!!!!!! buziaki dla Was wszystkich
![]()
![]()
podam kilka linku:Sri Anka pisze:Pandzia,
Pandzia napisał/a:
nie wiem czy korzystasz na noc z saszetek żelujących-(polecam w takich przypadkach nawet do 3 saszetek)
pierwsze słyszę co to? pozdrawiam
no do workaSri Anka pisze:Pandzia, super dziękiże tak się zapytam idiotycznie to się je czy wkłada do worka?
spraye, maści także wybór dużySri Anka pisze:zauważyłam że jest też spray ochronny też ciekawe. często mnie swędzi skora pod plastrem i szału nie raz dostaje i może by ten spray też pomógł. jutro robię wyprawę telefoniczną do sklepu medycznego do Medici i zamówię jak będzie taka możliwość jedno i drugie. miłego pozdrawiam jaszcze raz dziękuje za informacje
rozumie czopek Pentasy ?Sri Anka pisze:załatwiam te tabletki to strasznie boli mnie tyłek i
też zapominałam bo to nie było przyjemneSri Anka pisze:strasznie boli mnie tyłek i moze przez to podświadomie zapominam
na,pewno nie jedna,ale to się mści...im dłużej nie leczone,tym większe zmiany.Sri Anka pisze:czyli nie jestem jedyna co grzeszę
powiedzmy ..znaczy,jesli ktoś w realu mnie tak pyta - zawsze otrzyma odpowiedź jedną : SUPER .Sri Anka pisze: i biore pozdrawiam a jak Twoje samopoczucie?