Zacytuję sama siebie z wątku z działu z ankietami

Bez was to się nie udaAnmari pisze: ↑14 sty 2018, 03:59Witam, mam na imię Ania i jestem studentką pielęgniarstwa na Uniwersytecie Medycznym im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, mamą tuż po macierzyńskim i pielęgniarka w klinice w Żorach na Śląsku. Po 5 latach przerwy wróciłam na ostatni rok studiów żeby dokończyć je i napisać wreszcie pracę magisterską. Mam nadzieję że z waszą pomocą mi się to uda![]()
Tematem mojej pracy jest jakość życia chorych z nieswoistym zapaleniem jelit a moim promotorem jest dr Grażyna Bączyk.
I tu moja gorąca prośba o wypełnienie poniższego kwestionariusza (potrzebuje co najmniej 100 osób a im więcej tym lepiej). Kwestionariusz składa się z 40 zamkniętych pytań jednokrotnego wyboru.
Po opracowaniu wyników osobom które na końcu kwestionariusza podadzą swój email udostępnie wyniki badania.
Widze że dość często pojawiają się tu tematy z próbą o udział w ankietach o podobnej tematyce, mam nadzieję że pomimo to poświęcicie trochę swojego czasu na mój kwestionariusz i dołożycie swoją cegiełkę do moich badania.
Z góry Wam wszystkim BARDZO dziękuję!
Link do kwestionariusza:
https://docs.google.com/forms/d/1R6gJ3q ... romeless=1