Witam szanowne grono
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: mazowieckie
- miasto: Sochaczew
Witam szanowne grono
W ubiegłym roku w wakacje w Centrum Damiana w Warszawie, po badaniu kolonoskopii stwierdzono u mnie wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Szukam gastroenterologa w Warszawie który mógł by mnie poprowadzić w mojej chorobie, jeśli to możliwe proszę o sugestie do kogo się zwrócić, kogo polecacie. Z góry dziękuję i życzę dużo zdrowia .
-
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CD
Re: Witam szanowne grono
Cześć. W Warszawie jest Poradnia Chorób Jelit w szpitalu MSWiA na Wołoskiej. Są tam specjaliści od NZJ . Terminy są odległe ,ale warto tam się leczyć . Jest też pododdział naszych chorób, też polecam. Na pewno wielu lekarzy przyjmuje też prywatnie ,jeśli potrzebna jest szybsza wizyta
-
- Debiutant ✽
Polecają wszyscy w Warszawie albo wołoską albo rentgena, od września jestem bez lekarza prowadzącego i muszę znaleść specjalistę. Na pewno w grę wchodzi wizyta płatna nie mogę sobie pozwolić na oczekiwanie. Miło było by gdyby ktoś zaproponował konkretnego specjalistę jestem z poza Warszawy i nie mam nikogo godnego polecenia. Nikt z moich znajomych nie ma takiego schorzenia więc trudno jest mi wybrać kogoś nie mając żadnej wiedzy i doświadczenia. Z góry dziękuję za pomoc.
- Tubisia
- Doradca CD
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Na al. KEN w Warszawie przyjmują jacyś lekarze z MSW Wwa, nie pamiętam nazwy przychodni tylko. Praktycznie każdy lekarz pracujący na oddziale w MSW na Wołoskiej jest ok (tu już tylko mamy kwestie, czy ktoś kogoś lubi), bo i tak konsultują się z Panią Profesor Rydzewską.
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
A jak ktoś będzie chciał, to mam cały arsenał narzędzi do tortur
Życie jest jak jajko - trzeba je znieść.
Zawiodły już: immunosupresja Aza i MTX, operacja, sterydy,3 biologie i inne leki, ale jeszcze żyję na złość innym
A jak ktoś będzie chciał, to mam cały arsenał narzędzi do tortur

Życie jest jak jajko - trzeba je znieść.
Zawiodły już: immunosupresja Aza i MTX, operacja, sterydy,3 biologie i inne leki, ale jeszcze żyję na złość innym

- Noelia
- Moderator
- Choroba: CU u partnera
- województwo: łódzkie
Doradca CU
CU u męża - diagnoza 13.04.17
https://jelito.net - ważne informacje o chorobach zapalnych jelit (NZJ)
https://astheria.pl - polecam!
Don't fight in the North or the South. Fight every battle, everywhere, always, in your mind.
Everyone is your enemy, everyone is your friend. Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you. Everything that happens will be something that you've seen before.
CU u męża - diagnoza 13.04.17
https://jelito.net - ważne informacje o chorobach zapalnych jelit (NZJ)
https://astheria.pl - polecam!
Don't fight in the North or the South. Fight every battle, everywhere, always, in your mind.
Everyone is your enemy, everyone is your friend. Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you. Everything that happens will be something that you've seen before.
- Anette28
- Junior Admin
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Witamy serdecznie na wstępie zapraszam do tego posta i zapoznania się z cennymi informacjami link
jak najbardziej przejrzyj dział z lekarzami, jest tam wielu specjalistów polecanych
jak najbardziej przejrzyj dział z lekarzami, jest tam wielu specjalistów polecanych
~Nie ma sensu życia tylko życiu trzeba nadać sens~
*Hoe minder mensen weten, hoe beter ze leven*
CD od 2002
Ileostomia 18.11.2012
*Hoe minder mensen weten, hoe beter ze leven*
CD od 2002
Ileostomia 18.11.2012
-
- Debiutant ✽