Witam
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- CatAnn
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: Witam
Witamy Cię, Rem, bardzo serdecznie 
A może nieco więcej szczególików? Czekamy na Twoją historię

A może nieco więcej szczególików? Czekamy na Twoją historię

Ulepimy dziś bałwana, Cudusiu...?
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.
- Rem
- Początkujący ✽✽
- województwo: -- poza Polską --
Wow, jestem zaskoczony reakcją na mój post. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego odzewu w tak krótkim czasie i to w dodatku w niedzielę, stad moje opóźnienie. Widać, że tworzycie tu grupę aktywnie działających osób, wspólnie zmagających się z nieszczęsnymi kiszkami. Ale do sedna, troszkę mi głupio tak od razu się rozpisywać o swoich ułomnościach, troszkę muszę do tego dojrzeć. Mam nadzieję że znajdę tu wsparcie psychiczne i na bieżąco poznam metody leczenia tego cholerstwa.
Na początek powiem że jestem przed 5 dawką remicade, to już drugi program biologiczny w moim nie takim w sumie długim życiu, od dwóch lat stale na immuranie i od czasu do czasu "przypakuje" sterydami.
[ Dodano: 27-12-2009 ]
Dodam jeszcze o sobie to co w moim profilu widnieje: wiek 26, miasto: Kielce, diagnoza: CD
Na początek powiem że jestem przed 5 dawką remicade, to już drugi program biologiczny w moim nie takim w sumie długim życiu, od dwóch lat stale na immuranie i od czasu do czasu "przypakuje" sterydami.
[ Dodano: 27-12-2009 ]
Dodam jeszcze o sobie to co w moim profilu widnieje: wiek 26, miasto: Kielce, diagnoza: CD
- CatAnn
- Znawca ❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dokładnie takRem pisze:Widać, że tworzycie tu grupę aktywnie działających osób, wspólnie zmagających się z nieszczęsnymi kiszkami.

Właśnie od tego tutaj jesteśmy - żeby pomagać sobie nawzajemRem pisze:Mam nadzieję że znajdę tu wsparcie psychiczne i na bieżąco poznam metody leczenia tego cholerstwa.

Ulepimy dziś bałwana, Cudusiu...?
-
- Weteran ✿
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Cześć 

Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka