Na początku to przepraszam za moją niedyspozycję

I za to, że tak króciutko... Ale dalej jestem na lekach przeciwbólowych i świeżutko po narkozie i zabiegu. Można powiedzieć, że prawie ze szpitala wpadłam do Dworku
Ogromne ukłony dla Anity! Jesteś niesamowita!

Podziwiam Cię za wspaniałą organizację, pilnowanie wszystkiego, wielki zapał i chęć do takich działań! W imieniu wszystkich pięknie DZIĘKUJĘ!
Nie będę obiektywna, bo nie zdążyłam być wszędzie, ale wiem, że wszyscy się świetnie bawili.

I tu od razu też przepraszam, że nie ze wszystkimi zdążyłam się przywitać i porozmawiać...
Wykład Pani Docent Sładek to kwintesencja wiadomości o NZJ. Bardzo ciekawy, wyczerpujący temat wykład.
Potem Pan Profesor Forbes z Wielkiej Brytanii za pomocą nowych technologii opowiedział nam o żywieniu, leczeniu żywieniowym. Była także możliwość zadawania pytań.
Marky - dziękujemy za obsługę techniczną, tłumaczenia a także za wspaniały przykład pozytywnego nastawienia do leczenia żywieniowego i zaprezentowanie ''Apetytu na Życie''
Ja także (z zaskoczenie, kompletnie nieprzygotowana) mogłam troszkę powiedzieć jak to sobie żyję na żywieniu
Przedstawiciele firm farmaceutycznych opowiedzieli o preparatach żywieniowych.
Na Dzieciaki czekało mnóstwo atrakcji. Pani Doktor Wasilewska opowiedziała naszym najmłodszym Uczestnikom o bakteriach i wirusach.
Zjeżdżalnie, niezwykle interesujące warsztaty z grupą ''Szkiełko i Oko'', pokaz robotów. Można było pięknie wymalować sobie twarz, dzięki Wolontariuszom Dr.Clown'a. Odbyły się także ciekawe warsztaty robotów, pokaz mody 'toaletowej'. Super były te kreacje z papieru toaletowego. Oczywiście każdy mógł skonsumować watę cukrową. Była też możliwość zakupu książki w ramach drugiej edycji Bookeriady.
Na koniec wielu Uczestników dało się porwać gorącym rytmom zumby.
Oczywiście mieliśmy też możliwość skorzystać z konsultacji Pani Docent, otrzymać zaproszenie na bezpłatne badanie endoskopowe w znieczuleniu, spróbować preparatów żywieniowych.
alex0101,
Lemoni,
Kinia87,
Filifionka,
Artur rodzic - dzięki że byliście!
langusta bardzo się ucieszyłam, że byłaś! i że mogłyśmy chwilkę porozmawiać
Do zobaczenia!
ps. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...