Weekend majowy w Krynicy-Zdroju (Górskiej)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Specjalista ds. Porad Prawnych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Re: Weekend majowy w Krynicy-Zdroju (Górskiej)
Przepraszam , ajk zwykle czytam po łebkach 

Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Nazwa długa ale skrót w statucie to Towarzystwo J-elita
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Ja nie jadę bo dostałam wyjazd do szpitala uzdrowiskowego w terminie od 24.04 do 14.05 2009r.
A najlepsze jest to że jadę także do Krynicy Zdrój i mam nadzieję że się tam gdzieś spotkamy
A najlepsze jest to że jadę także do Krynicy Zdrój i mam nadzieję że się tam gdzieś spotkamy

Szczęście to jedna rzecz jaka się mnoży gdy się ją dzieli
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Kontakt:
Tlenu i to największą butlę jaką mają na składzie - są wpłaty od osób niezapisanych w J-elicie. jak to nasz członek to przynajmniej można do niego napisać, a jak nie nasz to szukaj wiatru w polu. na Krynicę zapłaciło 50 osób.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Kontakt:
Następny ośrodek powinien mieć dla nas z 100 miejsc, bo prezecież to są tylko zgłoszenia prze interent, a kwartalnik jeszce nie dotrał do ludzi. Brawo Paweł i Magda, macie już etat na organizację spotkań 

Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
- Alishia
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: opolskie
- Kontakt:
A można zrobić tak,że ja np.z osobą towarzyszącą przyjadę sobie do Krynicy do jakiegoś hotelu,ale będę się z Wami spotykać właśnie na wykładach etc.?
- LaStella81
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- Kontakt:
Alishia pisze:A można zrobić tak,że ja np.z osobą towarzyszącą przyjadę sobie do Krynicy do jakiegoś hotelu,ale będę się z Wami spotykać właśnie na wykładach etc.?
Popieram bardzo duży, mimo że mieszkam kawałek dalej w innym ośrodku od kilku dni to wczoraj panie z recepcji pozwoliły i zrobiłam na niego nalotmagdalene pisze:W sumie to możesz zapytać czy w tym ośrodku do którego my jedziemy nie mają jeszcze miejsc dla osób prywatnych, bo on jest b.duży.

A tak poza tym to jest mnóstwo prywatnych kwater w okolicy "Beskidu" to na pewno można cosik wynająć za niewielkie pieniądze.
Aha jeszcze bardzo ważna sprawa
Pani oddziałowa z gastroenetrologii z rzeszowskiego szpitala wojewódzkiego nr 2 pisze pracę o komforcie życia chorych na nzj i będzie prosiła o pomoc w ankiecie,którą ja przywiozę.
Mam nadzieję,że będzie mogła liczyć na naszą pomoc prawda?
Ból fizyczny ma w sobie to że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija.
Ból psychiczny ma w sobie to że zabija nas codziennie od nowa-my jednak ciągle żyjemy.
Ból psychiczny ma w sobie to że zabija nas codziennie od nowa-my jednak ciągle żyjemy.
-
- Debiutant ✽
- województwo: małopolskie
JasneLaStella81 pisze: Pani oddziałowa z gastroenetrologii z rzeszowskiego szpitala wojewódzkiego nr 2 pisze pracę o komforcie życia chorych na nzj i będzie prosiła o pomoc w ankiecie,którą ja przywiozę.
Mam nadzieję,że będzie mogła liczyć na naszą pomoc prawda?

A ja mam pytanie do osób jadących z Krakowa/okolic. Czy ktoś miałby może jedno wolne miejsce w samochodzie? Byłabym bardzo wdzięczna gdybym mogła się z kimś zabrać... Oczywiście dorzucę się do kosztów.
Pozdrawiam

Due to the present economic climate
the light at the end of the tunnel
has been switched off
has been switched off

-
- Kontakt:
Wątek w temacie dojazdu do Krynicy jest, ale chyba pasowałoby zmienić jego tytuł, to ułatwi gromadzenie informacji. Ja mam już auto pełne i jadę z drugiego kierunku 

-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- województwo: świętokrzyskie
A ja mam pytanko dotyczącze przyjazdu do krynicy a konkretnie czy są ustalone jakieś godziny przyjazdu do ośrodka?
Życie jest przewlekłą raną, która prawie nigdy nie przestaje boleć i nigdy się nie goi.
-
- Kontakt:
Myślę, że wykłady lepiej porozkaładać każdego dnia po troszkę, bo zaczną się ucieczki z zajęć
. Pogoda ma być piękna, ale musimy również realizować cel spotaknia, czyli pogłębainie naszej wiedzy. Myślę, ze podczas wykładów dla dorosłych mozna równolegle zrobić spotkanie dla nieletnich z psychologiem, a dla najmłodszych chętni będą miec jakieś zajęcia.

-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- Kontakt:
Mam pytanie chce zabrać ze sobą jeszcze jedną osobę, która oczywiście płaci osobno, a jak by wyglądała sprawa z wycieczką "dolina popradu" i ogniskiem bo nie ukrywam że również bym ją na to zabrał.
-
- Debiutant ✽
Dzięki za cynkSzaraja pisze:Wątek w temacie dojazdu do Krynicy jest, ale chyba pasowałoby zmienić jego tytuł, to ułatwi gromadzenie informacji.

has been switched off
has been switched off

-
- Weteran ✿
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
tu jest ten temat viewtopic.php?t=7522Danusia pisze:idę szukać tego wątku o dojeździe i mam nadzieję, że znajdę
Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
poradnik żywieniowy Falka
-
- Debiutant ✽
Już go właśnie znalazłam i napisałam, ale bardzo Ci dziękuję za odpowiedź / chęć pomocyNatalka pisze:tu jest ten temat viewtopic.php?t=7522Danusia pisze:idę szukać tego wątku o dojeździe i mam nadzieję, że znajdę

Pozdrawiam

has been switched off
has been switched off